June 14Jun 14 nece vucevic doci ali sta znaci "jel se pita nesto"? trener se uvek pita nesto ali nije ovo ono staaro vremw kada je trener u jugoslovenskom basketu bio i menadzer, pa je iskljucivo on odlucivao.longstoryshort, pita se nesto ali nije obavezno njegova odluka za svakog igraca, kao sto nije ni u realu, olyju asvelu, bajernu.
June 14Jun 14 Ja sam svestan da trener ne moze dovesti ceo roster. Samo hocu da kazem da bih voleo da mu se izadje u susret za 3-4 igraca jer je to normalno kako bi se od coveka ocekivalo da nesto i postigne.Uz to, nevezano za to koliko je realan ili ne dolazak Vucevica, ne znam da li je jedan takav igrac uopste odgovarajuci za Navara.Sve to pisem ne da bih bacao hejt vec zato sto bih voleo da funkcionisemo kao jedan zreo kolektiv koji ce pruziti odgovarajucu podrsku treneru koji je, mislim zasluzuje. Mnogo je bolje slusati struku pa dovesti i neko manje ime koje ce bolje da odgovori zadatku nego li loziti se na velka imena i davati veliki novac.
June 14Jun 14 Dovoljan su izvor njegove reci koliko od juce. Covek smatra da ima mesta u NBA, vrlo je svestan da vise nije u naponu snage, te ni ne ocekuje 30 mpg, ulogu vodje tima i sl. Ali da ima mesta i neku svedeniju ulogu, to da. Kod Edina je pre par meseci pricao da mu je mozda sada i naiveca sansa da se bori za titulu, jer ranije to bas i nije bio slucaj, a u poznijim godinama ga mozda uzme neko sa najvisim ambicijama, da bude tu kao backup i neki veteranski glas i opcija.Pa ako dodje momenat da vise nema mesta za njega tamo, a oseca se ok da igra jos, eto njega preko bare, pa mozda bas i ovde gde bi mu srce doslo, a gde bi i svako zvezdasko srce volelo da ga vidi. Ako bude ipak kasno, jbga. Ja bih bas voleo da ga vidim na sezonu, dve.
June 14Jun 14 2 hours ago, JPM said:Ja sam svestan da trener ne moze dovesti ceo roster. Samo hocu da kazem da bih voleo da mu se izadje u susret za 3-4 igraca jer je to normalno kako bi se od coveka ocekivalo da nesto i postigne.Uz to, nevezano za to koliko je realan ili ne dolazak Vucevica, ne znam da li je jedan takav igrac uopste odgovarajuci za Navara.Sve to pisem ne da bih bacao hejt vec zato sto bih voleo da funkcionisemo kao jedan zreo kolektiv koji ce pruziti odgovarajucu podrsku treneru koji je, mislim zasluzuje. Mnogo je bolje slusati struku pa dovesti i neko manje ime koje ce bolje da odgovori zadatku nego li loziti se na velka imena i davati veliki novac.opet cu da zvucim kao kenjator ali nije kao da drchela dovede 4x igraca, teokratija 4x i trener slicnovaljda pricaju sta ako dovedemo ova dva bitns igraca, kako cd izgledati ostatsk podrske
Monday at 10:545 days Jedino normalno je da Teo i Tomić češljaju bazu u skladu sa profilima koje trener traži. Sigurno mu ponude mimo toga i nekog ko se njima čini interesantan, ali svakako bi protivno svakoj poslovnoj strategiji bilo da se igrači dovode bez trenerovog aminovanja.Na kraju krajeva, time bi slabili šansu i za svoje rezultate.
Tuesday at 22:253 days On 10. 6. 2026. at 16:59, kurjak said:Meridian Sport Srbija - Kladionica MeridianbetIbon Navaro na rastanku: Nisam dobar glumac, moja odluka...Odlazak sa radnog mesta mnogo govori o čoveku koji je na vratima. Ibon Navaro je napustio Malagu u velikom stilu - uz mnogo emocija i dirljivih reči.Bože, kako lep oproštaj, kakva gospodska sredina... evo sad vrtim film 30+ godina unazad, mislim da nijedan trener kkcz nije otišao gospodski uz ovakav ispraćaj. Svaki je ili najuren kao poslednja džukela ili je sam pobegao glavom bez obzira.
Wednesday at 07:293 days Dobrodosao nazad Nikodije. Na temu teranja trenera. Kakvi ljudi takav i rastanak.Nasi u kosarci se ponasaju kao da smo barem nivo Barse. Kao da smo bar tri puta bili prvaci evrope. Odakle im to? Bemliga druže Kapetane.
Wednesday at 07:413 days Setimo se 2017. kad je Radonja otišao posle 4 ultra uspešne sezone, top 8 el i nebrojenih trofeja. Ne da mu nisu priredili svečani ispraćaj kako dolikuje nego ga je Čović pljuvao po medijima jer ovaj hoće zarađene pare.