Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2026/27

Featured Replies

Zuba het trik, kakav bog fudbala

• Replies 300
  • Views 12.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• twisted
    twisted

Upravo sam se vratio sa Teleoptika. Pogoresmo ko niko do sada, ali je vredelo. Upravo je završen memorijalni turnir Dragan Mance i u (zlatnoj) generaciji 2016 trofej je uzela selekcija FK Partizan pre

• twisted
    twisted

klub mora da stane iza svog trenera 100% svu podršku mu obezbediti: finansijsku, pravnu, logističku. istrajati da govna završe iza rešetaka na dugo, gde im je i mesto. u suprotnom, treba da ide iz

• Midžeta
    Midžeta

Bye Peđice

Posted Images

utegao sale pancer division

gazimo slovenačke drugoligaše hihi brazilac že je građen kao kečer, konačno imamo teškog centra, posle tavambe...

7 hours ago, johan nagel said:

остали смо без Драгојевића, Угрешића, Здјелара и Натха

Kako ćemo to da preživimo

Nadam se da im se pridruži i Simić

Može Marko, a njegov brat nazad u stručni štab

images (7).jpeg

3 hours ago, April said:

Kako ćemo to da preživimo

Nadam se da im se pridruži i Simić

Рецимо да може да се дискутује о квалитету дотичних, но чињеница је да их тренутно мењају Дима Јанковић, Киза Алиловић, Дућа Макевић и Алекс Зековић, па сад оно

Првенство почиње за 7 а Европа за 12 дана

Uzimamo

aaa-sve-sve.gif

Sale je za dve nedelje skontao da je bogdan 10ka, a samson univerzalac. Daj za njega i mene bocu vinjaka i kubanske cigare, i ta liga konferencije ne deluje toliko daleko

Пуштили пропуснице коначно, исток 9000, с прошлогодишњом 7200

Да смо неки навијачи па да опет напунимо стадион макар за те европске, но нешто сам сумњичав

36 minutes ago, twisted said:

čovek je u pravu... ako ne dođe neki iskusni igrač sredine terena koji može da poveže redove, već u Q3 smo ćao zdravo

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/probajte-da-se-setite-s-kojim-je-timom-partizan-poslednji-put-usao-u-evropu/548776/komentari?id=4571002

Joksa pickica naravno ne sme da spomene dobrog coveka Rasima ili finu zenicu Milku i priupita zasto cute da je finansijska situacija u klubu i dalje katastrofalna. Nisu u stanju da skrpe ni za redovne plate i stipendije, a bas ce Danko da dovodi iskusne igrace sa platama 2-3 puta vecim nego sto mogu da im obecaju (posto ionako nece dobiti sve). Samo sto je Danko mutav, nema zaledjinu, pa je postao sledeca meta za kritiku posto je Mijat odperjao. Daj mu budzet da moze da dovodi igrace za 40-50k, pa ce doci i kvalitetniji i iskusniji igraci..

Nisu za dzabe zacepili da od Vanje i Ugrija zbirno dobiju barem 10 milki. Funkcionisanje kluba zavisi od tih transfera. Ulazak u grupnu fazu je skoro pa nemoguca misija, a pare su potrebne odmah..

On 11. 7. 2026. at 9:05, twisted said:

Ne znam zašto tragamo za štoperom pored Simića, Milića, Milovanovića i Mitrovića. Njima dopuna je svakako Đurđević, što čini pet igrača zadnje linije bez bekova.

Zato što veze nemaju sa fudbalom što bi trebalo kao fudbalerima da im bude jako bitna karakteristika.

Ja ne znam zašto se mi uopšte i zaludjujemo nekim kvalifikicijama kad pojačanja nisu došla.?

Sa 7200 na 9000. Ma neka bude istok i 15.000 ali jebemmumiša dovedite 4 - 5 normalnih pojačanja, evo prvi ću da uzmem godišnju kartu, pa da pokušamo da uđemo u grupe. Ali sa pojačanjima! Pa i da ne uspemo, bože moj ok pokušali smo.... Ali sada je već kasno, bliži se počekat kvalifikacija a ništa nismo uradili.

Ovo kako je sada je isto sranje, možda smo i lošija ekipa od prošle godine.

Ipak je Saša Ilić doveden kao neka amortizacija ove totalne agonije kojoj se ne vidi kraj. I sa njim i bez njega, svejedno je, rešenja nema. Nesposobnost vrišti iz uprave sa svih strana.

11 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Nisu za dzabe zacepili da od Vanje i Ugrija zbirno dobiju barem 10 milki. Funkcionisanje kluba zavisi od tih transfera. Ulazak u grupnu fazu je skoro pa nemoguca misija, a pare su potrebne odmah..

ovo je 100% tačno

Abdulmalik ide u teleoptik