Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2026/27

Featured Replies

Blagojev Partizan je u jednom trenutku tokom jeseni imao igru , prvi put još od Markovog proleća, jer ni Marku na početku nije baš išlo. Zato od Saleta ne treba očekivati čuda, on dosta fino slaže vezu i napad, ali odbrana je kršina kao što je i bila, na čelu sa golmanom linijašem. Sa ovakvim branjenjem prekida, na kojem se očigledno ništa i ne radi, mi se nemamo čemu nadati.

Mi ne treba da razbijamo kasu za nove veznjake, već za dva zadnja i bekove.

• Replies 300
  • Views 12.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• twisted
    twisted

Upravo sam se vratio sa Teleoptika. Pogoresmo ko niko do sada, ali je vredelo. Upravo je završen memorijalni turnir Dragan Mance i u (zlatnoj) generaciji 2016 trofej je uzela selekcija FK Partizan pre

• twisted
    twisted

klub mora da stane iza svog trenera 100% svu podršku mu obezbediti: finansijsku, pravnu, logističku. istrajati da govna završe iza rešetaka na dugo, gde im je i mesto. u suprotnom, treba da ide iz

• Midžeta
    Midžeta

Bye Peđice

Posted Images

18 hours ago, johan nagel said:

Пуштили пропуснице коначно, исток 9000, с прошлогодишњом 7200

Да смо неки навијачи па да опет напунимо стадион макар за те европске, но нешто сам сумњичав

kupujem za ćerku i sebe čim se vratim u Bgd

Raca se izgleda dogovorio sa rendzersom za vanju, a usput je prodao i mujaku u tursku za 400.000

Stizu dol evrici..

25 minutes ago, ZokiAsov said:

Raca se izgleda dogovorio sa rendzersom za vanju, a usput je prodao i mujaku u tursku za 400.000

Odlican posao! Jos ugresic a ja bih valjao i Simica.

Svi bi ih valjali, al' ih nece niko...

Угрешић има ту највећи плафон, греота је продати га за неке мале паре. Можда и не направи не знам какву каријеру никад се не зна, али потенцијал је ту, не бих га пустио без бар 8 милиона плус проценти.

Штопера Симићевог потенцијала избацимо сваке друге сезоне, његова продаја има више смисла ако уопште има задовољавајућих понуда (5-6 милиона), ал делује да нема.

Јесмо сиротиња и други то виде и хоће да нас очерупају али треба задржати бар неки ниво и не продавати баш будзашто.

cenim da ako od dragojevića kapne 5 milki i od učešća u Q2 i Q3 (pošto sumnjam da ćemo dalje) kapne još milka, da je dovoljno do nove godine. na zimu da ode ugrešići ili simić i eto budžeta od 13 milki.

partizan nažalost mora biti fabrika igrača. zato urošević nije mogao da se vrati.

slažem se da bi dovođenjem 3-4 igrača kao što su urošević, ćelavi miletić i ne znam ko još ne šanse za play off i ligaški deo bi porasle žestoko, ali se postavlja pitanje: da li će partizan zaraditi više prodajom igrača koji bi stasao stalnom igrom u super ligi ili ligaškim delom LK?

I prodaja Ugrija je imperativ sada, jer treba pokriti ogromnu rupu u budzetu, sto za dugove, sto za redovne stvari. Mi smo pre neki dan vec platili milku i po da bi prosli monitoring, a sledeci je vec u septembru. Ako dobiju ovih 6 milki sto navodno nude Italijani, da se sutiraju u dupe od srece. Tek onda mogu i da budu mirni do zime..

Zna li neko zašto nam se zatvara istočna tribina?

Poštovani, na utakmici FK Partizan - Una Strassen, nećemo imati Dečiju tribinu iz razloga što će cela istočna strana stadiona biti zatvorena za publiku.

Mozda ima veze sa najavljenim radovima na stadionu za prvenstvo mladih sledece godine.

IMG_1887.jpeg

IMG_1888.jpeg

ako ništa drugo a ono propadamo sa stilom

alal vera milki na odabiru garniture

Dobra ova Mercedes

Istočna tribina je zatvorena zbog incidenata protiv Hibsa

taman mogu kolege iz rukometnog kluba da pošalju neke banere, zastave da se popuni prostor covid19