Tuesday at 13:064 days Blagojev Partizan je u jednom trenutku tokom jeseni imao igru , prvi put još od Markovog proleća, jer ni Marku na početku nije baš išlo. Zato od Saleta ne treba očekivati čuda, on dosta fino slaže vezu i napad, ali odbrana je kršina kao što je i bila, na čelu sa golmanom linijašem. Sa ovakvim branjenjem prekida, na kojem se očigledno ništa i ne radi, mi se nemamo čemu nadati.Mi ne treba da razbijamo kasu za nove veznjake, već za dva zadnja i bekove.
Tuesday at 13:194 days 18 hours ago, johan nagel said:Пуштили пропуснице коначно, исток 9000, с прошлогодишњом 7200Да смо неки навијачи па да опет напунимо стадион макар за те европске, но нешто сам сумњичавkupujem za ćerku i sebe čim se vratim u Bgd
Thursday at 09:082 days Raca se izgleda dogovorio sa rendzersom za vanju, a usput je prodao i mujaku u tursku za 400.000
Thursday at 09:342 days 25 minutes ago, ZokiAsov said:Raca se izgleda dogovorio sa rendzersom za vanju, a usput je prodao i mujaku u tursku za 400.000Odlican posao! Jos ugresic a ja bih valjao i Simica.
Thursday at 15:252 days Угрешић има ту највећи плафон, греота је продати га за неке мале паре. Можда и не направи не знам какву каријеру никад се не зна, али потенцијал је ту, не бих га пустио без бар 8 милиона плус проценти.Штопера Симићевог потенцијала избацимо сваке друге сезоне, његова продаја има више смисла ако уопште има задовољавајућих понуда (5-6 милиона), ал делује да нема.Јесмо сиротиња и други то виде и хоће да нас очерупају али треба задржати бар неки ниво и не продавати баш будзашто.
Thursday at 17:522 days cenim da ako od dragojevića kapne 5 milki i od učešća u Q2 i Q3 (pošto sumnjam da ćemo dalje) kapne još milka, da je dovoljno do nove godine. na zimu da ode ugrešići ili simić i eto budžeta od 13 milki. partizan nažalost mora biti fabrika igrača. zato urošević nije mogao da se vrati. slažem se da bi dovođenjem 3-4 igrača kao što su urošević, ćelavi miletić i ne znam ko još ne šanse za play off i ligaški deo bi porasle žestoko, ali se postavlja pitanje: da li će partizan zaraditi više prodajom igrača koji bi stasao stalnom igrom u super ligi ili ligaškim delom LK?
Thursday at 18:372 days I prodaja Ugrija je imperativ sada, jer treba pokriti ogromnu rupu u budzetu, sto za dugove, sto za redovne stvari. Mi smo pre neki dan vec platili milku i po da bi prosli monitoring, a sledeci je vec u septembru. Ako dobiju ovih 6 milki sto navodno nude Italijani, da se sutiraju u dupe od srece. Tek onda mogu i da budu mirni do zime..
Thursday at 19:042 days Zna li neko zašto nam se zatvara istočna tribina? Poštovani, na utakmici FK Partizan - Una Strassen, nećemo imati Dečiju tribinu iz razloga što će cela istočna strana stadiona biti zatvorena za publiku.
Thursday at 19:082 days Mozda ima veze sa najavljenim radovima na stadionu za prvenstvo mladih sledece godine.
Friday at 13:371 day taman mogu kolege iz rukometnog kluba da pošalju neke banere, zastave da se popuni prostor