Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Italija - Severoistok - Lombardija i Milano, TriVeneto i Venecija

Featured Replies

@Isis Nije NS već BG cool.gif

• 1 month later...
  • Replies 495
  • Views 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Burano Ako postoji neka mogucnost da ste se zasitili Venecije a put vas opet dovede u blizinu ne postoji bolji razlog da posetite neka od njenih obliznjih ostrva. Murano je zanimljiv zbog svojih st

• Serena
    Serena

Iako jutro nije obecavalo, na kraju nam se posrecilo da vidimo puno lepih predela 😍 Pogled iz Selva di Cadore na Colle di Santa Lucia. Odatle smo se spustili do Pescula, a onda uz recicu pa malo uzbr

• E da Burano je jos jedno mesto u kom sam se osecala kao Alisa Bili davno kad je junio imao 5 godina i nije nam dozvolio da se opustimo i uzivamo, vredelo bi ponoviti... @Lo Zingaro posle tvojih leprs

Posted Images

trs ili klagenfurt pitanje je sad :D na bledu sam, ostajem i tokom vikenda - cijenim da će mi hotelski sadržaj dosaditi, kao i šetnje oko jezera. u ljubljani bila onoliko puta. nači, blickrig na italiju (ili austriju). koliko km-a ima od bleda do trsta? čime je najbolje ići (voz, bus)? i šta sve napasti za manje od 12 sati (a da nisu fudbaleri)? to ako ne odlučim da ostanem ceo vikend - u kojem slučaju su mi potrebni i tipovi za povoljne hotele. fala italijanima, slovencima i svima koji se tako osećaju na korisnim savetima.

trst, pobogu!nisam bila, al' u klagenfurtu jesam :D

A gde je Trst, tu je i Venecija.

mudro zboris!al onda ceo vikend mora.

Ja bih u svom tipičnom reckless ponašanju otišao skroz do Mletaka (krenuvši u cik zore), pa makar i samo proveo nekoliko sati njima se šetajući. Ma Trs uopšte nije loš ako se je u stisci s vremenom.

i ja bih isto :D. ako moze vikend, utoliko bolje, al onda def venecija a ne trst. trst ima prednost blizine, sto je bitno ako si na dnevnom izletu. ako imas vise vremena, onda protegnes noge koji km dalje do venecije.samo ne klagenfurt :Dprimetila sam jos nesto - onoliko koliko sam ja gledala, hoteli u veneciji su za neki stepen jeftiniji nego u trstu (uporedivog kvaliteta). zanimljivo.

• Author

Veca ponuda. Venecija, uvek.

ima logike. samo mi je cudno da taj faktor venecije (u koju se reke turista slivaju iz celog sveta zato sto je venecija) nije prevagnuo u tom formiranju cene. stagod da je, ne bunim se :D

venecija >> trstalitresko + trst > venecijathink about it :)

samo ne klagenfurt :D
ali klagenfurt, kako to gordo zvuči. ko može odoleti gradu (grad li je?) sa takvim imenom? :lol:klagenfurt... :wub:(užasno mi zabavno da izgovaram naglas. popeh se na glavu svima :D)
(užasno mi zabavno da izgovaram naglas. popeh se na glavu svima :D)
i tu bi se zavrsila svaka zabavnost vezana za njega

da bude još gordije: Klagenfurt am Wörthersee :D

• Author

Zar to nije u stvari 1 Celovec? Nije da zelim Meri da kvarim radost, ali...

go ahead, rain on my parade. celovec, šmelovec. morao si da mi oduzmeš autentičnu radost zbog 1 klagenfurta. :(