February 28, 201115 yr Ja bih se radije prosetao po Bormiu i okolini, osim ako se tvoj boravak poklapa sa nekim ski-turnirom.nisam se prosetao ni po bormiu ni po veroni, toliko je dobro bilo na alpe di siusi da mi nije palo napamet da pomeram dupe i sedam u kola
April 27, 201115 yr Na kakve probleme bih mogao da naiđem ako bih krenuo kolima na slepo u trougao Bolonja-Verona-Padova? Je l' bi mi odrali kožu za smeštaj ova četiri dana oko 1. maja? Ili bi pomoglo ako neko zna neki jeftiniji smeštaj. Zafaljujem.
September 23, 201114 yr Jesolo je turisticko mesto sa zilijardu hotela i koristi se van letnje sezone kao spavaonica za one koji posecuju Veneciju preko turistickih agencija. Za videti nema nista. Sta videti u Veneciji? :lol: Verovatno ce ti problem biti sto ces u Veneciji biti kratko (dovezu te ujutro trajektom i odvezu popodne).
September 23, 201114 yr jako smešno hahahahaaa, baš si mi pomogao mislila sam na konkretne savete ili objekte ako neko ima da predloži za posetu... pa npr.šta se može iznajmiti, šta ne u ovo doba godine, najpraktičnija prevozna sredstva itd. ali izio mi ga đa'o Edited September 23, 201114 yr by Elmer
September 23, 201114 yr Cekaj, prvo objasni kako ides, agencijiski ili u solo aranzmanu? I koliko ostajes u Veneciji? Prevozno sredstvo u Veneciji je eventualno gradski brod, ali 80% stvari se obilazi peske. Kao sto rekoh, reci koliko ostajes pa cu ti pojasniti.
September 23, 201114 yr veneciju? šta da se ne propusti? hvalapred put pregledaj ovo:http://it.wikipedia.org/wiki/Palazzi_di_Veneziapa odaberi neke, u zavisnosti od duzine boravka i afiniteta.neke zgrade videla sam samo s broda, do nekih sam dosla (pristala) i obilazila.brodic preporucujem u svakom slucaju, u kombinaciji sa hodanjem.ako dolazis vozom, na samoj stanici imas radnjice/kioske gde se prodaju mape grada, sto moze da ti bude zgodno.nikada nisam imala narocit plan za boravak u veneciji, ali je razlog tome sto sam isla cesto i znala da cu ici opet. ipak, najbolje sam je videla tokom obilaska sa drugom koji zivi u italiji.
September 23, 201114 yr Prevozno sredstvo u Veneciji je eventualno gradski brod, ali 80% stvari se obilazi peske. pred put pregledaj ovo:http://it.wikipedia.org/wiki/Palazzi_di_Veneziapa odaberi neke, u zavisnosti od duzine boravka i afiniteta.neke zgrade videla sam samo s broda, do nekih sam dosla (pristala) i obilazila.brodic preporucujem u svakom slucaju, u kombinaciji sa hodanjem.ako dolazis vozom, na samoj stanici imas radnjice/kioske gde se prodaju mape grada, sto moze da ti bude zgodno.nikada nisam imala narocit plan za boravak u veneciji, ali je razlog tome sto sam isla cesto i znala da cu ici opet. ipak, najbolje sam je videla tokom obilaska sa drugom koji zivi u italiji.hvalala... zvali iz agencije da kažu da postoji mogućnost da se otkaže-nema dovoljan broj zainteresovanih a tako sam se radovala <_< agencies suck
September 23, 201114 yr ako ti treba info za najam gajbi u veneciji, imam negde u steku nesto sto smo uvezivali za bijenale, iskopacu ako bude trebalo.
August 14, 201213 yr Pavle predivno.Za sve koji vole sever italije ili imaju posla tamo AirOne od septembra tri puta nedeljno sa Malpense izlepili ceo grad plakatama.
April 5, 201313 yr Za 6 dana - Verona, Padova, Milano, Venecija - može li se obići ono najbitnije u tim gradovima? Edited April 5, 201313 yr by Elmer