Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Italija - Severoistok - Lombardija i Milano, TriVeneto i Venecija

Featured Replies

Hvala. Znam da sa Sengen vizom mogu u sve zemlje potpisnice sporazuma, samo me malo natripovalo ovo sa njegovom suspenzijom, ali ako je razlika samo u tome sto ce da pogledaju pasos, onda nema problema.

• Replies 495
  • Views 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Burano Ako postoji neka mogucnost da ste se zasitili Venecije a put vas opet dovede u blizinu ne postoji bolji razlog da posetite neka od njenih obliznjih ostrva. Murano je zanimljiv zbog svojih st

• Serena
    Serena

Iako jutro nije obecavalo, na kraju nam se posrecilo da vidimo puno lepih predela 😍 Pogled iz Selva di Cadore na Colle di Santa Lucia. Odatle smo se spustili do Pescula, a onda uz recicu pa malo uzbr

• E da Burano je jos jedno mesto u kom sam se osecala kao Alisa Bili davno kad je junio imao 5 godina i nije nam dozvolio da se opustimo i uzivamo, vredelo bi ponoviti... @Lo Zingaro posle tvojih leprs

Posted Images

Hvala. Znam da sa Sengen vizom mogu u sve zemlje potpisnice sporazuma, samo me malo natripovalo ovo sa njegovom suspenzijom, ali ako je razlika samo u tome sto ce da pogledaju pasos, onda nema problema.
Pa da, kad Sengen funkcionise normalno, i dolazis iz druge Sengen zemlje, nema nikakve kontrole. Sad ce da ti pogledaju pasos, i gotovo.
  • 1 month later...
Pa dobro, Taormina nema nikakve veze sa Rimom.
ima li kod tebe u okolini nekog lepog mora? onako pogodno za malu decu?
ima li kod tebe u okolini nekog lepog mora? onako pogodno za malu decu?
Pa baš i nema. Trst i okolina je sve samo stenje i kamenčine, nema poštene plaže. U blizini je Grado, koji je pogodan za decu, jer ima pošten kilometar plitke vode od ulaska. Gomila ljudi ide u Lignano Sabbia d'oro, tamo su peščane plaže, ali i ljudi ima ludnica, naročito u Avgustu.Iz Trsta uglavnom idu ponegde u Sloveniju, a najviše u Istru.

jedan moj drugar odavde ide svake godine u lignano u septembru, i kaze da nije lose.nama bi bilo zgodno iz minhena u severnu italiju jer je bukvalno pod nosom.nije lose znati. :)

jedan moj drugar odavde ide svake godine u lignano u septembru, i kaze da nije lose.nama bi bilo zgodno iz minhena u severnu italiju jer je bukvalno pod nosom.nije lose znati. :)
Bodensee :lol:
Bodensee :lol:
tih hladnih jezera imam i ovde pod nosom.hocu sunce, slanu vodu, prave plaze, a ne da setam pored vode. to mogu i s jeseni. :)
tih hladnih jezera imam i ovde pod nosom.hocu sunce, slanu vodu, prave plaze, a ne da setam pored vode. to mogu i s jeseni. :)
Bled bogami ima i plaze i toplu slatku vodu koja nema soli pa ne pecka po ocima, ne kristalise se na kozi i ne svrbi a nije ni daleko od tebei ljudi fiiiiinia ima i Blejskih shniti :wub:prosle godine sam toliko pocrnela za dva dana na Bledu da mi i dan danas stoje Blejske STRAFTE na ledjima

thx people.kako sad posle odmora u rodosu stoje stvari, sledece godine mora biti nesto malcice jeftinije. tu je severna italija u igri, majorka, sardinija.jedino se "bojim" da kad dodje januar/februar kad se donosi odluka da cemo opet doci do tacke: "ali to je nasa ljubljena predivna grcka", i kad cemo sebe ubedjivati da cemo paziti i smanjiti troskove ne bi li ipak nekako isli u grcku.a to pazenje na troskove u grckoj nam verovatno nece uspeti. :)

thx people.kako sad posle odmora u rodosu stoje stvari, sledece godine mora biti nesto malcice jeftinije. tu je severna italija u igri, majorka, sardinija.jedino se "bojim" da kad dodje januar/februar kad se donosi odluka da cemo opet doci do tacke: "ali to je nasa ljubljena predivna grcka", i kad cemo sebe ubedjivati da cemo paziti i smanjiti troskove ne bi li ipak nekako isli u grcku.a to pazenje na troskove u grckoj nam verovatno nece uspeti. :)
To, to, na Malle; tamo ćeš se (u Oberbajernu) osećati kao kod kuće <_< Razumem da se interesuješ za Trst pošto je najbliže, ali ako ti se vozi do Riminija, onda valjda i Ligurija dolazi u obzir.

Drugari Italijani i Italoljupci, dajte preporuku za hotel u Milanu. Da bude u centru ili pesackoj razdaljini, i da ga krase pristojne tri zvezdice. Ondak, vidim da Alitalia vise ne ide na Malpensu, vec samo Lufthansa? Je l ima nesto sto treba da znam u vezi s ovim?

Drugari Italijani i Italoljupci, dajte preporuku za hotel u Milanu. Da bude u centru ili pesackoj razdaljini, i da ga krase pristojne tri zvezdice. Ondak, vidim da Alitalia vise ne ide na Malpensu, vec samo Lufthansa? Je l ima nesto sto treba da znam u vezi s ovim?
U avgustu su izgleda hoteli prilicno prazni jer nude preko Ebay-a za uzasno malu lovukonak. Ovo je link,pogledaj samo imena hotela ( a svi su sa 3-5 zvezdica,ukljucujuci i civeni Rubens) pa ih priupitaj preko maila. A i videcesh iz adresa u kom su delugrada. http://reise.shop.ebay.de/items/Kurzreisen...sregion=Mailand @Max, hvala za slikice iz Pozitana :wub:

Edited by Teja

Ja sam pre tri godine bila u nekom hotelu Delizia koji broji dve zvezdice, ali je odlican stvarno (kao francuske cetiri zvezdice). Ujutro su sluzili divan kapucino i tople kroasane. Petnaestak minuta peske od Duoma.Dakle, ako ces da ostajes par dana onda ti je ovo od mene strong buy za male pare.
vidim nije se pazilo na casu..... ccccc.....www.hrs.de
U avgustu su izgleda hoteli prilicno prazni jer nude preko Ebay-a za uzasno malu lovukonak. Ovo je link,pogledaj samo imena hotela ( a svi su sa 3-5 zvezdica,ukljucujuci i civeni Rubens) pa ih priupitaj preko maila. A i videcesh iz adresa u kom su delugrada. http://reise.shop.ebay.de/items/Kurzreisen...sregion=Mailand
Idem tek u novembru, ali moram vec sad nesto da rezervisem. Hvala za link:-)
Ja sam pre tri godine bila u nekom hotelu Delizia koji broji dve zvezdice, ali je odlican stvarno (kao francuske cetiri zvezdice). Ujutro su sluzili divan kapucino i tople kroasane. Petnaestak minuta peske od Duoma.Dakle, ako ces da ostajes par dana onda ti je ovo od mene strong buy za male pare.
E pa da, tako mi nesto treba! Nikada nisam spavala u Milanu, a prosla sam kroz grad najmanje 15 puta, ostajala i po ceo dan, ali eto, nemam iskustva sa smestajem i ne snalazim se bas najbolje - znam da nagazim centar, Skalu (tamo belse spomenik Da Vinciju?), Kastelo, glavnu zeleznicku stanicu, kao i onu sa iglom i koncem gde se valjda hvata voz za aerodrom, jednom sam se vozala onako tramvajem da malo vidim ostatak grada i bas mi se dopalo - pravi veliki prljavi grad:-)Hvala!!! (vrlo pristojno izgleda na sajtu, mislim da je to to)
vidim nije se pazilo na casu..... ccccc.....www.hrs.de
Eh, kako se nije pazilo, raubuje se sajt samo tako, vec sam zickala neku preporuku iz prve ruke kao od MayDay;-)P.S. kad kazu u Lufthanzi "stopover" u Minhenu - je l to znaci da izlazim iz aviona ili ostajem da dzoprim dok ne udju ostali (traje samo 50 min)