May 12, 20242 yr 1 minute ago, Sandradjer said: U Zrenjaninu, izlio se Begej? Neeee... Aj opet... Mada bilo bi super da ovako izgleda Zrenjanin.
May 12, 20242 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: Neeee... Aj opet... Mada bilo bi super da ovako izgleda Zrenjanin. Nema sanse da pogodim. To ce Serena kad je prodje muka za Djokovicem
May 13, 20242 yr 24 minutes ago, Milosh76 said: Od Novente di Piave do BG 728km, 7h voznje. Ukupno presao oko 3700km 😁 Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj.
May 13, 20242 yr On 12. 5. 2024. at 16:21, Milosh76 said: @Serena gde sam? 😁 I svi ostali, naravno. Izvini promaklo mi pitanje, a svakako ne boh znala odgovor bez guglanja. Klara pobedila Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo?
May 13, 20242 yr 5 minutes ago, Luther said: Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. Jos ja razmisljam zasto meri od Novente di Piave
May 13, 20242 yr 12 minutes ago, Luther said: Ok su sve lepote i Dolomiti i Garda ali mora malo i da se šopinguje. Bez toga nije kompletan ugođaj. I shoping i povoljan hotel, taman da se presece vracanje kuci. Uvek u maju idemo 1+8+1, ovaj put 1+5+3+1 9 minutes ago, Serena said: Izvini promaklo mi pitanje, a svakako ne boh znala odgovor bez guglanja. Klara pobedila Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo? Nisam, gledao sam iz daleka 😁
May 16, 20242 yr On 13. 5. 2024. at 22:22, Serena said: Jesi li na kraju bio na Tre cime di Lavaredo? Funfact za Tre Cime / Drei Zinnen: planinarski dom naspram Tre Cime (Rifugio Locatelli, tamo gde je najlepši zalazak sunca na svetu - potpisujem) imao svojevremeno kuvara iz Šri Lanke koji je bio oduševljen činjenicom da smo iz Srbije i počeo da priča na relativno tečnom srpskom (sa jasnim bosanskim akcentom).
May 16, 20242 yr 33 minutes ago, barrcode said: Funfact za Tre Cime / Drei Zinnen: planinarski dom naspram Tre Cime (Rifugio Locatelli, tamo gde je najlepši zalazak sunca na svetu - potpisujem) imao svojevremeno kuvara iz Šri Lanke koji je bio oduševljen činjenicom da smo iz Srbije i počeo da priča na relativno tečnom srpskom (sa jasnim bosanskim akcentom). fun fact, bio sam tamo pre jedno 10 godina, radili su neki bosanci. možda tj vrv su se preklopili
February 15, 20251 yr Dajte preporuku za picu u Veneciji. Hanuma uplatila onaj izlet za godišnjicu braka koju sam propustio jer sam bio na službenom putu i sad ovo ne mogu odbiti, a put busom mi treba kao čir na dupetu. I Beogradjani, dajte predlog za parking oko Sajma pošto bus kreće ispred 5. Da idem preko puta medju zgrade ili auto mogu uštekati negde na Sajmu?
February 18, 20251 yr On 15. 2. 2025. at 11:23, John Coltrane said: Dajte preporuku za picu u Veneciji. Hanuma uplatila onaj izlet za godišnjicu braka koju sam propustio jer sam bio na službenom putu i sad ovo ne mogu odbiti, a put busom mi treba kao čir na dupetu. I Beogradjani, dajte predlog za parking oko Sajma pošto bus kreće ispred 5. Da idem preko puta medju zgrade ili auto mogu uštekati negde na Sajmu? Ako volis pravu napolitansku picu, Rossopomodoro je uvek spas u svakom gradu pa i Veneciji. Koriste uvek kvalitetne i prirodne sastojke. https://ristoranti.rossopomodoro.it/venezia-b7927c480a78?utm_source=googleBusinessProfile&utm_medium=Yext&utm_campaign=1D9
February 18, 20251 yr 54 minutes ago, Lo Zingaro said: Ako volis pravu napolitansku picu, Rossopomodoro je uvek spas u svakom gradu pa i Veneciji. Koriste uvek kvalitetne i prirodne sastojke. https://ristoranti.rossopomodoro.it/venezia-b7927c480a78?utm_source=googleBusinessProfile&utm_medium=Yext&utm_campaign=1D9 da potvrdim, bila pre nekoliko godina baš u tom u Veneciji, samo što je trebalo malo da se sačeka da se oslobodi neki sto, prepuni su bili a delovalo mi kao da je tamo uvek gužva
April 3, 20251 yr Ajte predlog šta i gde jesti u Milanu...Ima još 3 meseca do puta tamo, ali da pitam na vreme 😉