October 10, 2025Oct 10 Da... Greska...Umesto da me pohvalis ti me kritikujes 😢😀 Edited October 10, 2025Oct 10 by Milosh76
October 10, 2025Oct 10 2 minutes ago, Milosh76 said:Da... Greska...Umesto da me pohvalis ti me kritikujes 😢😀Pohvalicu te samo ako si napravio krug barem oko donjeg jezera 😉
October 25, 2025Oct 25 Nedaleko od Vicence u jednom malom mestu Montecchio Maggiore, nalaze se ova dva zamka.JulijinRomeovDanas je bio divan dan, parkirali smo auto na parkingu kod Romea prosetali malo i na kraju hteli na pice kod Julije ali nas je jedna svadba sprecila u tome, vencali se neki "sirotani"...
November 8, 2025Nov 8 4 minutes ago, Milosh76 said:Mi smo isli Wizzom sleteli oko 1 nocu.Kakve su opcije kad se sleti u to nedoba, ima li bar nešto što vozi cele noći do Milana?
November 8, 2025Nov 8 7 minutes ago, papapavle said:Kakve su opcije kad se sleti u to nedoba, ima li bar nešto što vozi cele noći do Milana?Ima, mi smo isli do Bergama, za Milano je bilo vise stajalista.Gde god ide bus stane u Milanu, verovatno zato.
November 16, 2025Nov 16 28 minutes ago, Milosh76 said:Kako je prosao put? Kaci slike obaveznoLet je prosao savrseno, da kucnem u drvo. Evo pijemo kafu u Bergamu jer se ispostavilo da zeleznica bas danas strajkuje, pa cekamo bus za Bolonju. Kisa lije kao iz kabla. Ali ne zalimo se. Spasilo nas dvoje klinaca nasih koje smo sreli ovde slucajno (deca isto idu na Radiohead), rekli nam za ovaj bus. Trebalo bi da smo u Bolonji oko 4.
November 20, 2025Nov 20 28 minutes ago, Milosh76 said:Malcesine (nismo uspeli parking da nadjemo)Evo ti koordinate za sledeci puthttps://maps.app.goo.gl/ca2qChFFbdyGFxYs6Mi tu uvek nadjemo mesto. Posle se samo spustis nizbrdo do jezera.Ima tamo i funivia do Monte Baldo pa se odgore vidi skoro celo jezero ako je dobra vidljivost.36 minutes ago, Milosh76 said:Fun fact nisam jos bio na Siciliji 😁Sacekaj da nam Salvini napravi most pa mozes kolima do tamo Ni mi nismo stigli do nje, a ni do Pulje.
December 20, 2025Dec 20 Popular Post da ljubiteljima Italije i svima koji se tako osećaju mahnem sa alspkog severa i prenesem da snega ima slabije nego inače u ovom periodu, kao da je nedaj bože april a ne sredina decembra prva slika uslikana je na oko 2000 metara, druga na oko 1600, negde izmedju San Candida i austrijske granice (bukvalno smo gacali po blatu, posebno u povratku kroz šumu) sigurno ima gde je situacija bolja, al ovo je baš tuga za gledatišto se lokalnih kulinarskih čarolija tiče, stanje redovno
December 20, 2025Dec 20 @dunja Kako se zvaše ova poslednja poslastica? Strauben dolce...ne, mislim da nije, ovo deluje filovano.
December 20, 2025Dec 20 Eeeeee, to je! Videla sam da ovo prave u lokalu u Vuka Karadžića, ali rekoše mi da im je dosta masno i preslatko...
December 20, 2025Dec 20 2 minutes ago, Klara said:Eeeeee, to je! Videla sam da ovo prave u lokalu u Vuka Karadžića, ali rekoše mi da im je dosta masno i preslatko...Uh to je baš minus što se mene tiče. Edited December 20, 2025Dec 20 by Milošica
December 20, 2025Dec 20 Ah, pa to je moja omiljena ždroća u Cirihu gradu jer mi je engadiner torta preteška