May 17May 17 14 minutes ago, Ratamahatta said:onog iz Napolija koji vise nije neprikosnoven u NapolijuMeret
May 17May 17 Rodjen sam u glavnom gradu i igrao za najveci klub u zemlji 10 godina. Otisao sam u inostranstvo i tamo za 6 godina promenio 5 klubova u 3 zemlje, jedan od njih je jedan od najpoznatijih na svetu. Imam ukupno 4 titule prvaka drzave. Za repstaciju sam debitovao sa 18, i narednih 10 godina igrao tek 30ak puta. Nastupao sam na dva mundijala sa pauzom od 8 godina
May 18May 18 Najveći deo karijere proveo sam u matičnom klubu gde imam ukupno 10 trofeja, 6 titula prvaka i 4 kupa. Ipak, propustio sam da dignem jedini evro trofej matičnog kluba jer sam u toku te sezone otišao u inostranstvo za parama. Zadržao sam se 2 sezone u prvom ino klubu i uzeo jednu titulu i kup, i nakon ipak neuspešnog boravka u tom klubu, odlazim u susednu državu gde ću se zadržati skoro 10 godina i završiti karijeru igrajući sve vreme u istom klubu u kojem sam osvojio i jedan minorni trofej.Za reprezentaciju sam igrao na tri velika takmičenja i na jednom od tih takmičenja imam i medalju; imao bi trocifren broj utakmica za svoju zemlju da se nisam posvetio obavezama u poslednjem klubu za koji sam igrao.
May 18May 18 Nema sanse da znam koji igrac, ali jedini trofej, medalja sa ep ili sp, to mi mirise na turcina iz galate. Ko je otisao u toj sezoni kupa uefa, nemam pojma.
May 18May 18 Pogodio me Moca u trepavicuJa sam sumnjao na Geteborg osamdesetih i bronzane Svedjane 94, ali ne znam bas karijere njihove pa nisam nista pokusaoNovi taskNabrojte 15 bugara sa SP 94
May 18May 18 Hristo, lechkov, balakov, borimirov, sirakov, kostadinov, trifon, mihajlov, dal je bio penev?, bio je jedan ridji zaboravih ime, canko cvetanov, jedan iz sportingaJebemu... Jel jordanov taj iz sportinga, ivajlo jordanovNe znam vise
May 18May 18 11 pogodjeno, Penev nije isao jer mu je izmedju kvalifikacija i turnira otkriven tumor na testisima, tako nesto.Jordanov je iz Sportinga da, igrali su i on i Balakov s Budom Vujacicem tamoIz prve postave fale samo zadnji vezni i Trifonov kolega buzdovan, to su 12. i 13. Zadnji vezni je nabacio Leckovu protiv svaba, 13. je igro bundesligu standardnoRidji je bio omaleni desni/levi bek, uskakao je da pokrpi obe pozicije, on bi bio 14.15. je dao penal protiv Meksika, a igrala su jos dvojica na turniru - rezervni golman je 16. i rezervni napadac je 17., ali su u sustini ova trojica manje-vise anonimusi.15. je usao pred kraj i protiv svaba da se ukrade vreme, 16. je rezervni gosa koji je dobio poluvreme protiv Svedjana za trece, 17. je spic koji je uso protiv Meksika isto da krade vreme do penala i mozda da opali penal - ali nije ni stigao na red.Jos 4 da se pokrpi i to je to, moze i neko od ovih koji nisu bili na terenu ako ih se iko seca. Medju njima je najpoznatiji centarhalf Bolonje Edited May 18May 18 by Ratamahatta
May 18May 18 GK: Bobi, ?DR: KremenlievDL: Cvetanov, Ridji?DC: Trifon, ?DM: Asistent Leckovu, BorimirovAM: Balakov, Leckov, Jordanov, penaldzija protiv MehikaFW: Hristo, Nasko, Emil, ?