Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Navedite golmane Italije na poslednja 3 SP... Tuga kako su loši

• Replies 7.2k
  • Views 76.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Perin i Meret su ova dvojica sto fale, picite dalje ko hoce

14 minutes ago, Ratamahatta said:

onog iz Napolija koji vise nije neprikosnoven u Napoliju

Meret

Rodjen sam u glavnom gradu i igrao za najveci klub u zemlji 10 godina. Otisao sam u inostranstvo i tamo za 6 godina promenio 5 klubova u 3 zemlje, jedan od njih je jedan od najpoznatijih na svetu. Imam ukupno 4 titule prvaka drzave. Za repstaciju sam debitovao sa 18, i narednih 10 godina igrao tek 30ak puta. Nastupao sam na dva mundijala sa pauzom od 8 godina

Pižon?

Najveći deo karijere proveo sam u matičnom klubu gde imam ukupno 10 trofeja, 6 titula prvaka i 4 kupa. Ipak, propustio sam da dignem jedini evro trofej matičnog kluba jer sam u toku te sezone otišao u inostranstvo za parama. Zadržao sam se 2 sezone u prvom ino klubu i uzeo jednu titulu i kup, i nakon ipak neuspešnog boravka u tom klubu, odlazim u susednu državu gde ću se zadržati skoro 10 godina i završiti karijeru igrajući sve vreme u istom klubu u kojem sam osvojio i jedan minorni trofej.

Za reprezentaciju sam igrao na tri velika takmičenja i na jednom od tih takmičenja imam i medalju; imao bi trocifren broj utakmica za svoju zemlju da se nisam posvetio obavezama u poslednjem klubu za koji sam igrao.

Neki turcin iz galate?

Tugaj je igro celu vecnost u Blekburnu, mozda je uzo neki liga kup tamo

Nema sanse da znam koji igrac, ali jedini trofej, medalja sa ep ili sp, to mi mirise na turcina iz galate. Ko je otisao u toj sezoni kupa uefa, nemam pojma.

Pogodio me Moca u trepavicu

Ja sam sumnjao na Geteborg osamdesetih i bronzane Svedjane 94, ali ne znam bas karijere njihove pa nisam nista pokusao

Novi task

Nabrojte 15 bugara sa SP 94

Hristo, lechkov, balakov, borimirov, sirakov, kostadinov, trifon, mihajlov, dal je bio penev?, bio je jedan ridji zaboravih ime, canko cvetanov, jedan iz sportinga

Jebemu... Jel jordanov taj iz sportinga, ivajlo jordanov

Ne znam vise

Kremenliev

11 pogodjeno, Penev nije isao jer mu je izmedju kvalifikacija i turnira otkriven tumor na testisima, tako nesto.

Jordanov je iz Sportinga da, igrali su i on i Balakov s Budom Vujacicem tamo

Iz prve postave fale samo zadnji vezni i Trifonov kolega buzdovan, to su 12. i 13. Zadnji vezni je nabacio Leckovu protiv svaba, 13. je igro bundesligu standardno

Ridji je bio omaleni desni/levi bek, uskakao je da pokrpi obe pozicije, on bi bio 14.

15. je dao penal protiv Meksika, a igrala su jos dvojica na turniru - rezervni golman je 16. i rezervni napadac je 17., ali su u sustini ova trojica manje-vise anonimusi.

15. je usao pred kraj i protiv svaba da se ukrade vreme, 16. je rezervni gosa koji je dobio poluvreme protiv Svedjana za trece, 17. je spic koji je uso protiv Meksika isto da krade vreme do penala i mozda da opali penal - ali nije ni stigao na red.

Jos 4 da se pokrpi i to je to, moze i neko od ovih koji nisu bili na terenu ako ih se iko seca. Medju njima je najpoznatiji centarhalf Bolonje

Edited by Ratamahatta

Pokusavam da se setim slicica sa euro 96 i wc 98, vecina je igrala i na ta dva

GK: Bobi, ?
DR: Kremenliev

DL: Cvetanov, Ridji?
DC: Trifon, ?
DM: Asistent Leckovu, Borimirov

AM: Balakov, Leckov, Jordanov, penaldzija protiv Mehika

FW: Hristo, Nasko, Emil, ?