May 18May 18 4 minutes ago, MocaVukotic said:Pokusavam da se setim slicica sa euro 96 i wc 98, vecina je igrala i na ta dva98 su vec bili kanta. Ovi iz 94 matori, a novi go kurac. Leckov i Penev nisu ni putovali, Hristo i Kostadinov vec bili za kobasiceNa EURO 96 je bio slican tim, nesrecno su ispali iz grupe smrti, jos su bili dobri nosioci iz USA
May 18May 18 Taj sto je dao penal Kamposu malo lici na Binica i igro je za Ipsvic, to mu je bio vrhunac karijere. Nikad ga nisam gledao osim na snimcima s tog SPZadnji vezni sto je asistirao Leckovu ima masivnih 80 tekmi za repstaciju, ali i ne bas impresivnu ino karijeru - zakacio je malo Valjadolida, jebenog Irdingena i BesiktasaRidji je bio saigrac Djuke u Deportivu pa posle igro s Cvetanovim u Aberdinu. Ima isto prezime kao jedan Ruja iz bundeslige devedesetihA drugi buzdovan je igro za Hamburg i posle bio kapiten onog kurton jo-jo Frankfurta. S 29 godina se prvi put izvuko iz mocne bugarske lige Edited May 18May 18 by Ratamahatta
May 18May 18 Tesa TesanovicDa se ne mrcvarimo - Bonco Gencev je dao gol Kamposu, Zlatko Jankov centriro Leckovu, Pera Hubcev drugi centarhalfJankov ima totalno zabarsku njusku, lici mi na nekog sporednog lika iz Kuma/GudfelasaNa EURO mislim da su isli Kisisev, Penev i Donkov iz Kelna umesto nekih odavde98 zadnji put na SP. Ovi ostarili, a Berbatov i Petrovi decaIdemo dalje Edited May 18May 18 by Ratamahatta
May 18May 18 Poceo sam karijeru u jednom slavnom klubu u mojoj zemlji, koji je bio po mnogo cemu avangarda. Onda sam otisao u inostranstvo, gde sam proveo 12 godina u 5 klubova iz 3 zemlje. Imam 2 titule prvaka sa dva razlicita kluba iz iste zemlje. U prvom klubu u inostranstvu, u turbulentnim vremenima, odigrao sam samo jednu utakmicu, ali sam imao priliku da budem u ekipi sa jednim buducim majstorom, koji je jedno 6-7 godina bio u top 5 svetskih igraca, po mnogima i No1.
May 18May 18 Posle jedne sezone, prelazim u veliki klub iz iste zemlje i tu osvajam veliki evropski trofej. I tu sam kratko bio, posle godinu i po selim se u susednu zemlju. Tamo prvo igram u klubu gde sam bio clan strasnog napadackog trija, zatim jednu sezonu u najvecem klubu u toj zemlji, gde gubim jedno vazno finale. Posle samo godinu dana, vracam se u klub iz kog sam dosao, gde su me sacekale teske povrede, pa nisam previse igrao. Tu sam osvojio poslednje finale
May 18May 18 Na kraju, odlazim u trecu zemlju, kao svojevrsno iznenadjenje, za veliku lovu u jedan manji klub, gde debitujem sa dva gola i dizem ocekivanja na maksimum, medjutim i tu su me ceste povrede sputavale, tako da sam posle par sezona zavrsio karijeru, da se vise ne mucim. Bio sam na 2 mundijala, sa 12 godina razmaka. na jednom sam igrao, na drugom ni minut. Najvazniji je onaj koji sam propustio zbog povrede. Igrao sam na jednom eurou
May 18May 18 Boksic je ovoMislim da je za Kan igro nesto malo pre Marseja, posle Lacio, Juve, opet Lacio i na kraju MidlzbroBez njega su bili treci nasvijet Edited May 18May 18 by Ratamahatta
May 18May 18 OFK Kikinda je u svojim redovima imala jednog buduceg i jednog bivseg ucesnika svetskog prvenstvaDakle jedan je to postigao nakon odlaska iz kluba, a drugi je taj poduhvat ostvario pre dolaska u klubImenujte ih
May 18May 18 Da, on je igrao kod Sestka na SPA drugi je pajsad - igrao nokaut fazu mundijala (dao i gol), igrao finale KES, a pise mu se i interkontinentalni kup i evropski superkup iako nije bio na terenu Edited May 18May 18 by Ratamahatta
May 18May 18 Od Kamp Noua do Badnjevca u 7 godinahttps://en.wikipedia.org/wiki/Iosif_RotariuPici dalje, ovo je skoro pa nemoguce bilo pogoditi
May 18May 18 Nisam imao pojma za rumuna. Znam da je paunovic igrao, ali on nije bio na mundijalu za divno cudo