May 18May 18 Počeo sam karijeru u domovini u klubu gde sam u poslednjoj sezoni u njemu osvojio prvenstvo. Prelazim u prvi inostrani klub gde provodim 2 sezone bez trofeja; jedan od saigrača u tom klubu bio je legedanrni igrač sa ovih prostora. Odlazim u drugu zemlju u jedan veliki klub i uzimam dve evro titule ali bez domaćih trofeja. Posle 3 sezone u tom klubu, odlazim u treću zemlju i igram samo jednu sezonu bez trofeja. Menjam 4. zemlju i u toj zemlji dolazim u jos jedan lokalni veliki klub gde za 4 sezone uzimam dve titule prvaka države. Posle toga jedna sezona u petoj zemlji po redu da bi se na kraju vratio u domovinu u manji klub i tu završio karijeru.Od reprezentativnih uspeha, na svom prvom velikom takmičenju dolazim do polufinala da bi naredna 3 osvojio.Bivša mi žena je, pored sjajnog izgleda, držala jedan zanimljiv Ginisov rekord . Edited May 18May 18 by vorda
May 18May 18 Nope.U trećem inostranom klubu, sa kojim imam 2 evro titule, saigrači su mi bila 2 velika igrača sa ovih prostora a u četvtom klubu, onaj sa dve domaće titule, mi je isto bio jedan saigrač sa ovih prostora. Edited May 18May 18 by vorda
May 19May 19 Author Čelsi je dva puta osvajao Cup Winners Cup, jednom davne 1971. godine i drugi put 1998. godine. Navedi 9 igrača iz tog finalnog meča1998. godine protiv Štutgarta, mogu i igrači koji su ušli sa klupe, može i trener da se navede.
May 19May 19 Zola uso i muno ga 30 sekundi kasnijeDe Goey, Petrescu, Le Saux, Leboeuf, Duberry, Poyet, Wise, Newton, Morris, Ferrer, Hughes, Flo, Zola, Babayaro, Frank SinclairNe znam tacan tim, nabacao sam koga se secam iz te ere. Npr. Desailly tad sigurno jos nije bio tu, a za Poyeta, Ferrera i Babayara nisam siguranHughes je mislim dao gol Vicenzi u polufinalu, to mu je mozda i poslednja sezona u karijeri bila, vec je bio sed i matorNe mogu da se setim da li je tada vec Vijali bio trener-igrac ili je tek posle. I Gulit i Hodl su pre njega mislim radili to isto Edited May 19May 19 by Ratamahatta
May 19May 19 Evo i par komada i 71Boneti golman, pozadi chopper harris, u sredini alan hudson, recimo hutchinson, charlie cook, gore osgood i tommy baldwin, mozda je bio i terry venables