Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

images?q=tbn:ANd9GcR2LeSDHjHnNnNUe11bjEv

• Replies 7.2k
  • Views 76.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

9097.jpg

Ladno Balbo, nisam ga pozno

a.jpg

Kecbaja?

Počeo sam karijeru u domovini u klubu gde sam u poslednjoj sezoni u njemu osvojio prvenstvo. Prelazim u prvi inostrani klub gde provodim 2 sezone bez trofeja; jedan od saigrača u tom klubu bio je legedanrni igrač sa ovih prostora. Odlazim u drugu zemlju u jedan veliki klub i uzimam dve evro titule ali bez domaćih trofeja. Posle 3 sezone u tom klubu, odlazim u treću zemlju i igram samo jednu sezonu bez trofeja. Menjam 4. zemlju i u toj zemlji dolazim u jos jedan lokalni veliki klub gde za 4 sezone uzimam dve titule prvaka države. Posle toga jedna sezona u petoj zemlji po redu da bi se na kraju vratio u domovinu u manji klub i tu završio karijeru.

Od reprezentativnih uspeha, na svom prvom velikom takmičenju dolazim do polufinala da bi naredna 3 osvojio.

Bivša mi žena je, pored sjajnog izgleda, držala jedan zanimljiv Ginisov rekord .

Edited by vorda

Mrkela?

Nope.

U trećem inostranom klubu, sa kojim imam 2 evro titule, saigrači su mi bila 2 velika igrača sa ovih prostora a u četvtom klubu, onaj sa dve domaće titule, mi je isto bio jedan saigrač sa ovih prostora.

Edited by vorda

Karembe?

Suker, Mijat i posle celavi Djordjevic?

Screenshot_20260519-082319.Chrome.png

a.jpg

• Author

Rudonja, nadimak mu ostao na žici?

• Author

Čelsi je dva puta osvajao Cup Winners Cup, jednom davne 1971. godine i drugi put 1998. godine. Navedi 9 igrača iz tog finalnog meča1998. godine protiv Štutgarta, mogu i igrači koji su ušli sa klupe, može i trener da se navede.

Zola uso i muno ga 30 sekundi kasnije

De Goey, Petrescu, Le Saux, Leboeuf, Duberry, Poyet, Wise, Newton, Morris, Ferrer, Hughes, Flo, Zola, Babayaro, Frank Sinclair

Ne znam tacan tim, nabacao sam koga se secam iz te ere. Npr. Desailly tad sigurno jos nije bio tu, a za Poyeta, Ferrera i Babayara nisam siguran

Hughes je mislim dao gol Vicenzi u polufinalu, to mu je mozda i poslednja sezona u karijeri bila, vec je bio sed i mator

Ne mogu da se setim da li je tada vec Vijali bio trener-igrac ili je tek posle. I Gulit i Hodl su pre njega mislim radili to isto

Edited by Ratamahatta

Evo i par komada i 71

Boneti golman, pozadi chopper harris, u sredini alan hudson, recimo hutchinson, charlie cook, gore osgood i tommy baldwin, mozda je bio i terry venables