May 4May 4 6 tocnihFali 1 Argentino i 5 Zabara sa tog mog orijentacionog spiska/hinta, Portugal pokrivenIste sezone jedni uzeli kup UEFA, drugi KPK. Kouto s oba kluba osvajao evrokupoveOd zabarskih igraca - imamo 1 viceprvaka sveta i 1 viceprvaka evrope, nisu jos pogodjeni
May 4May 4 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Sensini, FuserOdlicnoPogodite jos ovu dvojicu sto sam naveo - viceprvaka sveta i viceprvaka Evrope i dovoljno je.11 je Di Vaio i 12 cu ja napisati, isto dobar igrac, ali ne tako uspesanOva dvojica za kojima tragamo su bili i strelci na tim prvenstvima gde je repstacija izgubila finala. Obojica zavukli golove van 16 Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Jedan ima slavnijeg prezimenjaka i kad smo bili mali mnogi smo mislili da su bracaDrugi nije igrao ni za Parmu ni za Lacio u trenutku kad je dao gol na turniru
May 4May 4 Pogodjeno 10, svaka cast svimaOvaj viceprvak Evrope je Fiore, a 12. je Koradi iz Kjeva, taj nema gde nije igroSlican broj igraca bismo nakrpili i da je task bio Parma <=> JuveUpalo mi u oci kod onog JNA taska koliko se preklapaju 2 kluba Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Roj Kin, Dzon Teri, Toni Adams, Geri Palister, Tim Servud Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Nema sanse da se setim ko je bio kapiten Lidsa... Nema veze, probacu drugo staGeri Nevil. Ne znam da li su Skols i Gigs bili kapiteni, Nevil i Vidic jesuI ko je bio kapiten Invincibles... da li je uopste Englez ili je mozda bio Vieira/Henry. Aj ko ga jebe, probacu - Seaman?Mozda Vardi?Ili Henderson?Kompani je dugo bio u Sitiju, ali su tu bili i Milner i Beri dugo. Pokusacu i s njima pa mozda se nabode - Geret Beri ili Milner?Dzerard nije uspeo Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 3 minutes ago, Ratamahatta said:Nema sanse da se setim ko je bio kapiten Lidsa, mozda O'Liri ili ujka Kelly?Ne spada Lids u pobednike, od sledeće sezone je preimenovano u PL
May 4May 4 5 minutes ago, Ratamahatta said:Roj Kin, Dzon Teri, Toni Adams, Geri Palister, Tim ServudOvde ti je Palister višak, 4/11
May 4May 4 Nisi odgovorio - editovao sam post gore mozda nisi skontoGeri Nevil je sigurno, ali nisam siguran za Milnera, Gigsa, Skolsa, Simena, Berija, Vardija i Hendersona, da li su i oni?
May 4May 4 1 minute ago, Ratamahatta said:Nisi odgovorio - editovao sam post gore mozda nisi skontoGeri Nevil je sigurno, ali nisam siguran za Milnera, Gigsa, Skolsa, Simena, Berija, Vardija i Hendersona, da li su i oni?Henderson, Nevil pogođeni.Fale ti onda još trojica.2 su tamnoputa, a treći je podigao trofej u prvom izdanju PL