May 4May 4 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Bokšić, Mijatović, Salihamidžić, Šuker, Boban, Jarni,Boksic i Zvonimir tocni odgovoriTrazimo poslednjeg. Taj poslednji nije osvojioBio je selektor svoje zemlje, asistent za 1 legendarni zgoditak, a svojim golom je kumovao izbacivanju mrskog rivala u tekmi koja je odlucila o odlasku u to izgubljeno finale Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 2 minutes ago, Ratamahatta said:Od njih 8, sestorica su se okitili titulom, a dvojica nisuJedan od te dvojice porazenih je pogodjenDejoMijatSukerBracoTraze se jos 4SrećkoPostavi Rato, dobre su ti pogađalice :) Edited May 4May 4 by radisa
May 4May 4 Ajde da probam...Imam titulu svestkog prvaka, imam 5 nastupa na WC, igrao sam u 2 finala, jedno dobio, jedno izgubio...
May 4May 4 Just now, vorda said:Lotar Mateus?Da...Sad sam skontzao da nikad nije osvojio CL, dva finala, oba izgubio slično, jedno od Porta, drugo od ManU... Kad je Bayern uzeo, on je već igrao u USA...
May 4May 4 Igrao sam za jednu evropsku reprezentaciju i bio sam njen najbolji strelac na jednom SP-u. Alia) rođen sam van te zemlje i nijedan minut u karijeri nisam odigrao ni za jedan klub iz te zemljeb) u tim za to SP sam upao a bez da sam odigrao ijednu utakmicu u kvalifikacijamaKlupski sam proveo skoro celu karijeru u zemlji u kojoj sam rođen, sem kratkog izleta u jednu od liga petica; najveći klupski uspeh je finale nacionalnog kupa sa jednim od klubova u kojima sam igrao Edited May 4May 4 by vorda
May 4May 4 KomljenovicIgro nesto kratko u Saragosi, sve ostalo DojclandKad su kroz rukavice mnogi pricali o placanjima da se bude na spisku za Francusku 98, kriterijumi izmedju ostalog ukazuju i na njega.Ne znam sta da mislimNpr. on je uzo mesto Risti Vidakovicu koji je odigrao cele kvalifikacije. Ali je Komljen bio jedan od boljih igraca na oba turnira koje je igrao, dao je gol i Spancima na EURU za 3-2 kad je vec Jokan dobio crveniOn i Miki Stevic su iz Bundeslige isli, a da nikad nisu pre '98 odigrali nijednu prijateljsku. Stevic nikad posle '98 vise nije ni igrao za repstaciju, samo te godine Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Mindijev task me naveo na ovo: Nabrojte 10 igraca koji su tokom karijere igrali i za Parmu i za Lacio
May 4May 4 Ja sam ih se setio 12, svi iz zlatne ere Serie A, svi povremeni ili regularni repstativci sto Italije sto drugih zemaljaTrojica su igrali protiv Partizana na JNA, i ispunjavaju i ovaj kriterijum Edited May 4May 4 by Ratamahatta