May 3May 3 Igrao sam u oba najveca kluba iz svoje zemlje, u maticnom sam osvajao samo kupove, u ovom drugom i titulu prvaka. Jednom sam bio evropski igrac godine.
May 3May 3 Owenov ćale znam da je igrao fudbal, al nisam znao da je dohvatio EPL. Ostalo bi trebalo da je uglavnom ok.
May 3May 3 2 minutes ago, MocaVukotic said:Igrao sam u oba najveca kluba iz svoje zemlje, u maticnom sam osvajao samo kupove, u ovom drugom i titulu prvaka. Jednom sam bio evropski igrac godine. Sad je jasno Owen.
May 3May 3 Bio sam strelac na 3 evropska i 3 svetska prvenstva, iako sam debitovao za repstaciju tek s 23 i po godineOsvojio sam samo 1 prvenstvo u klupskoj karijeri, ali zato 2 evrokupaBio sam evropski i svetski prvak s repstacijom i igrao sam u 4 od 5 liga peticeJednom sam bio evropski viceprvak s repstacijom Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 U 14 sezona prvoligaskog fudbala u 4 drzave - samo u jednoj sezoni nisam dao dvocifren broj zgoditaka u prvenstvu
May 3May 3 Meto sam 5 komada na EP i 11 na SP3x sam na velikim takmicenjima igrao protiv Jugoslavije i njenih derivata. U prve 2 od tih tekmi sam postigao po zgoditak, a treca tekma mi je bila poslednja u karijeri.
May 3May 3 Jedinu titulu uzo s Bajernom 97, u predzadnjoj sezoni karijere. Kup UEFA s Interom i Bajernom, a jedini put nije dao 10 komada 91/92 u InteruPa su doveli Panceva da ga zameni
May 3May 3 Penzionisao sam se iz repstativnog fudbala sa 25, ali sam uspeo da osvojim dva kontinentalna takmičenja i OI. Pucao sam neuobičajeno smireno penale za jednog beka, i preuzimao odgovornost u velikim utakmicama i za klub i za reprezentaciju. Ponekad sam uzimao penal i od jednog od najboljih napadača svih vremena. Ko sam ja?
May 3May 3 9 minutes ago, Ratamahatta said:Brazil/Argentina?Nije.Igrao sam za tim koji je ostvario nešto što niko nije u modernoj istoriji, sve do sezone 23/24, kada je još jedan tim učinio sličan podvig.