May 3May 3 Ukupno sam tokom karijere odigrao 8 sezona u Ligue 1U svakoj od 8 sezona sam meto dvocifren broj golova za 3 razlicita klubaOsvojio sam 4 titule s 2 razlicita kluba, a 3 puta sam bio najbolji strelac lige Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 Igrao sam sa 2 Zvezdine legende tokom karijere i jednom Partizanovom, sve u razlicitim klubovimaS dvojicom odnji sam osvojio prvenstva - ta prvenstva nisu bila u Ligue 1
May 3May 3 Vaistinu. Uzo titule u Servetu s Boskom Djurovskim i u Barsi s CiricemIgro s Piksetom u Marseju one sezone kad su suspendovani. To mu bila jedina sezona tamo, a prva u FRA. Piksetu poslednja u EvropiBio jos prvak s Monakom i 2x sa Lionom
May 3May 3 Kapiram da ni Boško Đurovski veze nema da je uzeo titulu sa Soni Andersonom. Rata je veliki hroničar i poznavalac sporta, naročito fudbala i hokeja.
May 3May 3 Ne znam pravila hokeja osim 3x20 Setim se igraca i onda se prica isprica sama od sebe Mora malo vorspiel
May 3May 3 Osvojio sam 2 medjunarodna turnira s repstacijomI nijedan trofej u evropskoj karijeri koja je trajala 9 sezona u 2 lige peticeDeca su mi se rodila u 2 razlicite drzave, i igrala su za 2 razlicite repstacije, a pocela karijeru u istom klubu1 je bio car, drugi je bio go kurac, ali je ipak moj
May 3May 3 11 minutes ago, Ratamahatta said:Ne znam pravila hokeja osim 3x20 Setim se igraca i onda se prica isprica sama od sebe Mora malo vorspielGarantujem da si jedini čovek na svetu koji zna da su Soni i Boško uzeli zajedno titulu u Servetu, uključujući i njih dvojicu.