May 3May 3 3x sam bio najbolji strelac lige, ali titulu nisam osvojio nikada 10x sam postigao dvocifren broj golova u prvenstvu, to mi je poslo za rukom u 3 razlicita klubaNikada nisam igrao nijedno finale evrokupova, najdalje sam stigao do polufinalaBio sam viceprvak planete i igrao sam u svim tekmama osim u finalu Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 S repstacijomOd 13 prvoligaskih sezona - u 10 sam spakovao dvocifren broj golova. U prvih 6 sezona u ligi uvek dvocifren U prajmu karijere me je isti cojk treniro u 2 razlicita klubaImao sam dvojicu saigraca iz Srbije - jednu legendu fudbala i jednu legendu TIP Novosti
May 3May 3 Poslednji klub za koji sam igrao u domovini je ispao odmah iduce sezone nakon mog odlaskaKarijeru sam zavrsio u 2 bezvezna kluba van domovineI hint koji ce da poveze sve - bio sam hapsen i optuzen za namestanje nakon zavrsetka karijere
May 3May 3 Nije Igrao sam za rigidnog selektora koji me je u repstaciji stavljao van pozicijeAsistirao sam saigracu za prolaz dalje u jednoj eliminacionoj tekmi na tom mundijaluTo je ujedno i jedini repstativni turnir na kom sam igrao Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 Legenda TIP Novosti je 1 Vlado Smit. Kacio ga je neko ovde, igrali su zajedno u Bolonji. Tj, uglavnom je Vlado Smit gledao kako Sinjori igraS Mihom je odigro sezonu u Sampdoriji, mimoisao se sa Jugovicem, pa posle i Mihom i vlasnikom gradilista u LacijuZeman ga je trenirao u Fodji i Laciju kad je ubijao redomDodo Badju protiv Spanaca u zadnjem minutu kad je obiso Zubizaretu Edited May 3May 3 by Ratamahatta