Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Trenirali su me makar kakvi likovi poput

Trapatonija

Tomislava Ivica

Ota Rehagela

Artura Zorza

Bekenbauera

Augentalera

Bobija Robsona

i pajsad

Toze Veselinovica

Edited by Ratamahatta

• Replies 7k
  • Views 70.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Ma ja mislim da znam već neko vreme, ali mi zanimljivije da vidim koliko još možeš.

Znam ako srpski kum ima veze sa Šutanovcem.

Ali čekaj, zar nisi rekao da je dao u finalu gol koji je pretpostavljam presudio Žakeu?

Ja sam u početku samo gledao finala klupskih evropskih takmičenja.

Gol koji sam postigao u finalu evrokupa se desio u istoj drzavi u kojoj sam dao legendarni gol po kom sam poznat.

I vrlo je slican drugom golu s te utakmice po kojoj sam poznat, a koji sam takodje postigao ja

Just now, kralj said:

Ali čekaj, zar nisi rekao da je dao u finalu gol koji je pretpostavljam presudio Žakeu?

Ja sam u početku samo gledao finala klupskih evropskih takmičenja.

Ne, taj legendarni gol je presudio nekom kome je Zake bio asistent, ali je Zake bio u prvom planu kad se to desilo

Pa je taj covek posle vodio klub koji je vodio i njegov saigrac iz poslednjeg kluba za koji je ikada igrao. Ali to nije dobar hint i nisam mozda ni trebao ubacivati - jer igrac koji se trazi nije bio zapazen u tom poslednjem klubu, vec je cisto kuriozitet

Ok, Kostadinov.

Pojma nemam da je dao taj Bordou, razumeo sam da je kultni dao u finalu evrokupa.

Ajde neko drugi, sorry.

Posle finala tog evrokupa - nekoliko zapazenih protivnickih igraca odlaze u najvece evropske klubove. 1 u Juventus, drugi u Barsu, treci u Bilbao pa odmah nakon toga u klub za koji sam igrao u tom finalu.

Sva ta 3 igraca su posle osvojila EP i SP s repstacijom

1 istaknuti srpski fudbalski trudbenik je vodio tog protivnika te sezone, ali je najuren pre finala, posto se u trenutku otkaza nalazio u zoni ispadanja u prvenstvu

Edited by Ratamahatta

4 minutes ago, kralj said:

Ok, Kostadinov.

Pojma nemam da je dao taj Bordou, razumeo sam da je kultni dao u finalu evrokupa.

Falim te boze, mislio sam da ce biti gotovo za minut

Zavuko bi ga opet s istog mesta da nije bio enac Kostakurte. Namazani su zabari, odma dvojica pokrila prostor, radio je skauting

Cak i asistencija s istog mesta i opet levom, samo ovaj put Leckov a ne Jankov

Gledao sam dosta puta taj zgoditak, i malo mi se cini da se i Kostadinov potpomogao rukom kad je primao loptu. Sve i da jeste, ko im jebe mater

Bog je Bugarin.

Edited by Ratamahatta

Autenticno tumacelje:

Srpski kumovi su Tanjga i Stoickov, treneri iz price Ulije i Klop (obojica vodili Liverpul, jednog sahranio zivog, drugi mu bio saigrac) klub u kom je zadnje igro je Majnc u cvajti

Saigraci Drulovic i Djukic

Dao je gol za Bajern u revansu finala kupa UEFA protiv Bordoa. Za koji su igrali Zidan, Dugari i Lizarazu buduci osvajaci svega, a trener im bio Muslin koji je dobio otkaz negde pre tog finala

6 prvenstava je uzo u Bugarskoj i Portugalu s CSKA i Portom

Jedini gol na turnirima dao Spancima 98 kad je bio microwaved corpse, na 5-0 ili 6-0 iz mrtvog ugla kroz usi Zubizareti, to mu je bila zadnja tekma za Bugarsku.

A i zadnja tekma Bugara na SP ikada. Secam se kraja te tekme kad je Nigerija igrala preko kurca protiv Paragvaja i izduvala mislim 3-1 pa izbacila i jedne i druge

Svi kao popisani. Tu pred kraj kad su davali golove Spanci nisu se ni radovali

94 i 96 nije dao nijedan, 94 se ispromasivao kao konj, pogadjao je i neke stative da li protiv zabara ili protiv svaba

Edited by Ratamahatta

Brate mili, ti treba da izdaš neku zbirku zadataka sa rešenjima na kraju. Može i radnu svesku

I uvek zavuče neki misslead kao Vene u svojim zbirkama

Sta ima veze, meni ovakvi taskovi ubedljivo najlepsi i za zadavanje i za pogadjanje

50x se lakse pogodi Nasko Sirakov iz statsa nego Kostadinov ovako

Meni Nasko izgledao uvek kao neki preziveli bos Cukarice iz Vidimo se u Citunji

Spedicija, poker aparati i kurve

Edited by Ratamahatta

Pa jeste malo

Screenshot_20260504_121638.jpg