May 4May 4 Trenirali su me makar kakvi likovi poputTrapatonijaTomislava IvicaOta RehagelaArtura ZorzaBekenbaueraAugentaleraBobija Robsonai pajsadToze Veselinovica Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Ma ja mislim da znam već neko vreme, ali mi zanimljivije da vidim koliko još možeš.Znam ako srpski kum ima veze sa Šutanovcem.
May 4May 4 Ali čekaj, zar nisi rekao da je dao u finalu gol koji je pretpostavljam presudio Žakeu?Ja sam u početku samo gledao finala klupskih evropskih takmičenja.
May 4May 4 Gol koji sam postigao u finalu evrokupa se desio u istoj drzavi u kojoj sam dao legendarni gol po kom sam poznat. I vrlo je slican drugom golu s te utakmice po kojoj sam poznat, a koji sam takodje postigao ja
May 4May 4 Just now, kralj said:Ali čekaj, zar nisi rekao da je dao u finalu gol koji je pretpostavljam presudio Žakeu?Ja sam u početku samo gledao finala klupskih evropskih takmičenja.Ne, taj legendarni gol je presudio nekom kome je Zake bio asistent, ali je Zake bio u prvom planu kad se to desiloPa je taj covek posle vodio klub koji je vodio i njegov saigrac iz poslednjeg kluba za koji je ikada igrao. Ali to nije dobar hint i nisam mozda ni trebao ubacivati - jer igrac koji se trazi nije bio zapazen u tom poslednjem klubu, vec je cisto kuriozitet
May 4May 4 Ok, Kostadinov. Pojma nemam da je dao taj Bordou, razumeo sam da je kultni dao u finalu evrokupa.
May 4May 4 Posle finala tog evrokupa - nekoliko zapazenih protivnickih igraca odlaze u najvece evropske klubove. 1 u Juventus, drugi u Barsu, treci u Bilbao pa odmah nakon toga u klub za koji sam igrao u tom finalu.Sva ta 3 igraca su posle osvojila EP i SP s repstacijom1 istaknuti srpski fudbalski trudbenik je vodio tog protivnika te sezone, ali je najuren pre finala, posto se u trenutku otkaza nalazio u zoni ispadanja u prvenstvu Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 4 minutes ago, kralj said:Ok, Kostadinov.Pojma nemam da je dao taj Bordou, razumeo sam da je kultni dao u finalu evrokupa.Falim te boze, mislio sam da ce biti gotovo za minut
May 4May 4 Zavuko bi ga opet s istog mesta da nije bio enac Kostakurte. Namazani su zabari, odma dvojica pokrila prostor, radio je skautingCak i asistencija s istog mesta i opet levom, samo ovaj put Leckov a ne JankovGledao sam dosta puta taj zgoditak, i malo mi se cini da se i Kostadinov potpomogao rukom kad je primao loptu. Sve i da jeste, ko im jebe materBog je Bugarin. Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Autenticno tumacelje™:Srpski kumovi su Tanjga i Stoickov, treneri iz price Ulije i Klop (obojica vodili Liverpul, jednog sahranio zivog, drugi mu bio saigrac) klub u kom je zadnje igro je Majnc u cvajtiSaigraci Drulovic i DjukicDao je gol za Bajern u revansu finala kupa UEFA protiv Bordoa. Za koji su igrali Zidan, Dugari i Lizarazu buduci osvajaci svega, a trener im bio Muslin koji je dobio otkaz negde pre tog finala6 prvenstava je uzo u Bugarskoj i Portugalu s CSKA i PortomJedini gol na turnirima dao Spancima 98 kad je bio microwaved corpse, na 5-0 ili 6-0 iz mrtvog ugla kroz usi Zubizareti, to mu je bila zadnja tekma za Bugarsku. A i zadnja tekma Bugara na SP ikada. Secam se kraja te tekme kad je Nigerija igrala preko kurca protiv Paragvaja i izduvala mislim 3-1 pa izbacila i jedne i drugeSvi kao popisani. Tu pred kraj kad su davali golove Spanci nisu se ni radovali94 i 96 nije dao nijedan, 94 se ispromasivao kao konj, pogadjao je i neke stative da li protiv zabara ili protiv svaba Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Brate mili, ti treba da izdaš neku zbirku zadataka sa rešenjima na kraju. Može i radnu svesku
May 4May 4 Sta ima veze, meni ovakvi taskovi ubedljivo najlepsi i za zadavanje i za pogadjanje50x se lakse pogodi Nasko Sirakov iz statsa nego Kostadinov ovakoMeni Nasko izgledao uvek kao neki preziveli bos Cukarice iz Vidimo se u CitunjiSpedicija, poker aparati i kurve Edited May 4May 4 by Ratamahatta