Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Glavno mi je bilo da je bio vicesampion sveta a nije igrao finale. Nekako sam osetio da nije juznoamerikanac, tako da sam razmatrao italiju 94, nemce 2002 i francuze 2006...

Proveo sam skoro celu, 25 godina dugu, karijeru u inostranstvu. Od tih godina u inostranstvu, 20 sam proveo u istoj zemlji, u tri kluba, a jednu u engleskoj. Imam 6 titula drzavnog prvaka, jednu ligu sampiona, jedan interkontinentalni kup i jedno fifa svetsko klupsko prvenstvo (sto je ista stvar, ali da se vidi vremenska razlika tj duzina karijere). Nisam nikad igrao na svetskim i evropskim prvenstvima.

• Replies 7k
  • Views 70.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Nije Gigs

A nije ni Vea, on je batalio pre nego sto je pocelo klupsko SP da se igra redovno. Ono prvo klupsko SP je mislim osvojio Real ili Vasko, kad je Ziva vodio one arape a Mancester se raspadao tamo

Znaci osvojio je 1 LS, a 2x igrao interkontinental... sto znaci da je pred taj drugi interkontinental dosao u klub koji je pre toga osvojio LS/Libertadores bez njega?

Pa piše da nije nikad igrao na evropskim prvenstvima, to je hint da je Evropljanin

Da, dosao je u klub koji je uzeo ls prethodne sezone, dok je on bio u drugom klubu iz iste zemlje. Ta jedna sezona u engleskoj bila je u chelsea. Zapravo se vodi kao dve sezone, ali je drugu proveo na pozajmici u klubu u kome je i poceo inostranu karijeru.

Mozda je neki od onih zabara klupskih igraca sto su odlazili u PL kad su se otvorili s parama i strancima

Interesantan task, niko mi ne pada na pamet

Pao mi je na pamet Jorge Costa pokojni, ali on je igro SP i EP. Ne znam da li je igro za Porto 87

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa piše da nije nikad igrao na evropskim prvenstvima, to je hint da je Evropljanin

To je samo cinjenica, ne i hint.

25 godina internacionalne karijere, i nijedno veliko takmičenje, to mora da je neka zabit od reprezentacije. Moca, jel se njegova reprezentacija nekad plasirala na veliko takmičenje, a on propustio iz nekog razloga?

Meni Litmanen pao na pamet, ali nije

21 godina internacionalne karijere. Nisu se ni plasirali

Posto sam 20 godina proveo u jednoj ligi, imam i dosta rekorada

Sesti sam najbolji strelac u istoriji lige

Stranac sam sa najvise nastupa u toj ligi

Najstariji sam strelac u istoriji lige

Nemoj da odaješ ovo se mora znati

Au, sve sjajniji i sjajniji task

Svako koga se setim iz Celzija je repstativac neceg krstenog

Pao mi na pamet Forsel i Finska, ali on siroma nije uzo LS

Ne mogu da se setim da li je Gudjonsen bio u Barsi kad su uzeli LS

Igrao sam 17 godina za repstaciju, skor 85/20. Najbolji sam strelac u istoriji jednog kluba, koji je svoju poslednju titulu osvojio sa jednim partizanovim igracem kao jednim od glavnih. Nisam evropljanin.

Onda Pizaro?