May 3May 3 Glavno mi je bilo da je bio vicesampion sveta a nije igrao finale. Nekako sam osetio da nije juznoamerikanac, tako da sam razmatrao italiju 94, nemce 2002 i francuze 2006...Proveo sam skoro celu, 25 godina dugu, karijeru u inostranstvu. Od tih godina u inostranstvu, 20 sam proveo u istoj zemlji, u tri kluba, a jednu u engleskoj. Imam 6 titula drzavnog prvaka, jednu ligu sampiona, jedan interkontinentalni kup i jedno fifa svetsko klupsko prvenstvo (sto je ista stvar, ali da se vidi vremenska razlika tj duzina karijere). Nisam nikad igrao na svetskim i evropskim prvenstvima.
May 3May 3 Nije GigsA nije ni Vea, on je batalio pre nego sto je pocelo klupsko SP da se igra redovno. Ono prvo klupsko SP je mislim osvojio Real ili Vasko, kad je Ziva vodio one arape a Mancester se raspadao tamoZnaci osvojio je 1 LS, a 2x igrao interkontinental... sto znaci da je pred taj drugi interkontinental dosao u klub koji je pre toga osvojio LS/Libertadores bez njega?
May 3May 3 Da, dosao je u klub koji je uzeo ls prethodne sezone, dok je on bio u drugom klubu iz iste zemlje. Ta jedna sezona u engleskoj bila je u chelsea. Zapravo se vodi kao dve sezone, ali je drugu proveo na pozajmici u klubu u kome je i poceo inostranu karijeru.
May 3May 3 Mozda je neki od onih zabara klupskih™ igraca sto su odlazili u PL kad su se otvorili s parama i strancimaInteresantan task, niko mi ne pada na pamet Pao mi je na pamet Jorge Costa pokojni, ali on je igro SP i EP. Ne znam da li je igro za Porto 87
May 3May 3 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa piše da nije nikad igrao na evropskim prvenstvima, to je hint da je EvropljaninTo je samo cinjenica, ne i hint.
May 3May 3 25 godina internacionalne karijere, i nijedno veliko takmičenje, to mora da je neka zabit od reprezentacije. Moca, jel se njegova reprezentacija nekad plasirala na veliko takmičenje, a on propustio iz nekog razloga?
May 3May 3 Posto sam 20 godina proveo u jednoj ligi, imam i dosta rekoradaSesti sam najbolji strelac u istoriji ligeStranac sam sa najvise nastupa u toj ligiNajstariji sam strelac u istoriji lige
May 3May 3 Au, sve sjajniji i sjajniji taskSvako koga se setim iz Celzija je repstativac neceg krstenogPao mi na pamet Forsel i Finska, ali on siroma nije uzo LS
May 3May 3 Igrao sam 17 godina za repstaciju, skor 85/20. Najbolji sam strelac u istoriji jednog kluba, koji je svoju poslednju titulu osvojio sa jednim partizanovim igracem kao jednim od glavnih. Nisam evropljanin.