Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Stari dobri Etame Mayer

Nisam znao za medjunarodnu mirovinu, a ne secam se ni penala da je pucao. Povezao sam jer je invincible, a Kamerun uzo OI

• Replies 7k
  • Views 70.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Ja sam baš istraživao penale, jer se sećam da sam više voleo da on šutne nego Anri. Na kraju sam našao samo dva, oba je uzeo protiv Totsa, jedan u 86' za pobedu. Dao je u polufinalu OI u 89' za pobedu. Valjda je pucao uvek rutinski u penal serijama, pa mi zato ostao utisak da je izveo mnogo više penala.

Odigrao sam 22 sezone u jednoj zemlji, celu karijeru. Od toga prve 2 i poslednje 2 i po u drugoj ligi

Osvojio sam jedno prvenstvo u klupskoj karijeri i nikad nisam igrao ni EP ni SP

Odigrao sam 2 tekme na BG Marakani, obe kao kapiten, i 2 na JNA

Edited by Ratamahatta

7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ja sam baš istraživao penale, jer se sećam da sam više voleo da on šutne nego Anri. Na kraju sam našao samo dva, oba je uzeo protiv Totsa, jedan u 86' za pobedu. Dao je u polufinalu OI u 89' za pobedu. Valjda je pucao uvek rutinski u penal serijama, pa mi zato ostao utisak da je izveo mnogo više penala.

Secam se da je u jednom KAN finalu Kamerun tuko Nigeriju na penale, mozda je tad zabo.

Prvo sam pomislio mozda je Wome, on je volo da puca penale ali je promasio onaj 1 protiv Bjelokosti u zadnjem minutu pa je jedva ziv osto. Eto'o ili nije bio na terenu ili nije imo muda

Meni na prvu delovalo da je Kuman, penale uzimao Van Bastenu, ali 1x EP, valjda još nešto nije bilo kako valja. Da, 25 godina, a i nije bek.

Uopšte nisam uzeo u obzir da se stvar dešava u klubu. Ne sećam se nijednog Lorenovog penala.

Imali su 2 vrhunska desna beka, na kraju Geremija premestili u vezni red da mogu da spartaju obojica

6 minutes ago, Ratamahatta said:

Odigrao sam 2 tekme na BG Marakani, obe kao kapiten, i 2 na JNA

1 zanimljiv kuriozitet - sve 4 tekme u Beogradu koje sam odigrao su zavrsene istim rezultatom

Prvi sam fudbaler u istoriji te lige koji je upisao 500 nastupa, bio sam sinonim za kontinuitet i dugovecnost

Postigao sam bar po 1 zgoditak u svih svojih 18 zapocetih sezona u toj ligi

Nakon zavrsetka igracke karijere, kratko sam bio trener kluba u kom sam zavrsio karijeru, a zatim sam kratko bio i selektor svoje domovine

Edited by Ratamahatta

2 od 4 spomenute tekme u Beogradu sam odigrao u razmaku od nedelju dana

Jednu za klub, drugu za repstaciju

2 ista coveka su mi bili protivnici u obe tekme

Edited by Ratamahatta

Prvo sam pomislio na Gigsa, ali sma skontao da ne može zbog druge lige... Neki je Irac ili Welšanin ili tako nešto?

Gary Speed?

ako jeste, furajte dalje, slab sam za postavljanje...

Igrao sam u 4 razlicita UEFA klupska takmicenja - LS, Kup UEFA, KPK i Intertoto

Zivot mi nije okoncan prirodnom smrcu

Jeste, Geri Spid.

S Licom osvojio prvo izdanje PL

4 tekme u BG, sve 1-0/0-1. Prva protiv Mateusa i SCG - Vels odigrane u roku od nedelju dana. Preko puta u obe tekme Casa Ilic i Ajmo Milivoje.

Izgubio 98 od penala Vuka Rasovica i tuko sina Bobija Jankovica 1-0 u grupi kupa UEFA u svojoj poslednjoj premijerligaskoj polusezoni, nismo se dobvo pvipvemivi

Edited by Ratamahatta

Nisam znao za ovo oko smrti, jbt, ne znam kako sma to prevideo... Sad čitam na wiki, da je moguće bio i žrtva sexulanog zlostavljanja kao date...

Ajde Rato, postavi nešto... :)

Edited by radisa

Nisam to hteo da mecem u hintove do samog kraja, pogodilo bi se brzo

Volem da se mislimo i mucimo lolol

Osvojio sam 6 prvenstva i jedan evrokup u klupskoj karijeri. Ovih 7 trofeja sam osvojio u 3 razlicita kluba iz 3 razlicite drzave. Maticna i dve inostrane

U repstativnoj karijeri sam igrao na 3 velika takmicenja zaredom

U kvalifikacijama sam dao 15 komada u repstativnoj karijeri, a na turnirima sam postigao samo 1 gol - u svojoj poslednjoj utakmici za repstaciju i jednoj od poslednjih utakmica u karijeri

Postigao sam 1 kultni gol koji ce zauvek ostati upisan u istoriju fudbala

Edited by Ratamahatta