May 3May 3 Igrao sam u portugalskom prvenstvu, i moja reprezentacija srednje klase je redovan učesnik vekikih takmičenja
May 3May 3 Moj prvi klub je jedini klub u kom sam igrao, a da nije bio finalista evrokupova. Zamalo da bude u mojoj prvoj sezoni tamo - zaustavljeni smo u polufinaluOstalih 7 klubova za koje sam igrao - svi su finalisti ili osvajaci evrokupova4 od 7 klubova za koje sam igrao imaju titulu prvaka evrope. 3 su imali pre mog igranja tamo, cetvrti je osvojio posle mog igranja tamoIgrao sam u svim ligama petice osim jedne2x sam bio klupski prvak evrope, i oba puta nisam pozvan na turnir s repstacijom koji je usledio posle togaDebitovao sam na repstativnom seniorskom turniru tek s 29 godinyIzduvo sam tekmu na beogradskoj Marakani Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 2x sam osvojio decije prvenstvo Evrope s repstacijom, u jednom od ta 2 finala sam promasio penalPozvan sam na jedno repstativno takmicenje i bio kapiten na njemu, ali sam se povredio i krenuo kuci pre ostatka timaSpletom okolnosti zakasnio sam na avion koji je pao u more i svih 200+ ljudi u njemu je poginuloKada me je uhvatila starost prebacen sam na drugo mesto u timu na kom sam igrao skoro do svoje cetrdeseteBio sam saigrac sa nekoliko Srbinina, s jednim sam cak igrao zajedno u 2 razlicita klubaA ako racunamo sve bivse Jugoslovene, igrao sam s gomilom Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 On jeHteo da napisem sledeci hint da je trenirao plemena s jugaOdigra covek finala LS 94 i 98 i ne povedu ga ni na jedno ni na drugo SP. Izbegao smrt kad se vracao s Olimpijade u Atlanti Edited May 3May 3 by Ratamahatta