May 3May 3 Zavario sam ga u jednom evropskom klupskom finalu u svojoj poslednjoj sezoni top evropskog fudbala, osvojili smo taj trofejNakon te sezone odlazim u zemlju koja se granici s mojom, pa se nakon tog angazmana zajebavam po latinskoj Americi, vracam se u domovinu i na kraju karijeru zavrsavam igrajuci drugoligaski fudbal s jednim likom sto ce posle postati vrh trener.U tom klubu se mimoilazim sa srpskim kumom, a u repstaciji i klubu u domovini sam teren tokom veceg dela karijere delio s jednim drugim srpskim kumom Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 Taj vrh trener s kojim sam igrao svoju poslednju klupsku sezonu je posle vodio isti klub koji je ranije vodio trener kom sam zapecatio sudbinu davanjem onog kultnog gola iz prvog posta
May 4May 4 Ma onaj iz Saragose, finale Kupa kupova. Baš koska je ovo. Ova Južna Amerika kao seča knezova.
May 4May 4 Legendaran igrac, malo sam jetrvine zaove komsinica usreh iskomplikovao u opisivanju Dakle - poslednju sezonu u karijeri je odigrao u drugoj ligi, ali ne u svojoj domovini. Odigrao ju je u onoj drzavi u kojoj je ranije igrao za klub s kojim je osvojio evrokupUmalo je bio saigrac s jednim kumom, a danas trenerom, a sa tim koji je postao vrhunski trener je bio saigrac. Kasnije je taj vrhunski trener i trenirao taj klub u kom je ovaj zavrsio karijeru. Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Hteo je da zakolje sudiju u polufinalu svetskog prvenstva sto nije sudio penal koji je on iznudio Edited May 4May 4 by Ratamahatta
May 4May 4 Delio sam pecalbarsku koru leba s dvojicom srpskih repstativaca koji se u inostranstvo nisu otisnuli iz vecitih. Jedan se vratio pred kraj karijere u vecitog, a drugi nikad nije igrao za vecite, mada je jednog od dvaju vecitih 2x treniraoObojica su bili selektori
May 4May 4 12 minutes ago, Ratamahatta said:Umalo je bio saigrac s jednim kumom, a danas trenerom, a sa tim koji je postao vrhunski trener je bio saigrac. Kasnije je taj vrhunski trener i trenirao taj klub u kom je ovaj zavrsio karijeru.Ovo je krivično delo.
May 4May 4 9 minutes ago, Ratamahatta said:Hteo je da zakolje sudiju u polufinalu svetskog prvenstva sto nije sudio penal koji je on iznudioPrvih 5 slova njegovog prezimena i prvih 5 slova prezimena skrivitelja nesudjenog jedanaesterca su potpuno ista.