Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zavario sam ga u jednom evropskom klupskom finalu u svojoj poslednjoj sezoni top evropskog fudbala, osvojili smo taj trofej

Nakon te sezone odlazim u zemlju koja se granici s mojom, pa se nakon tog angazmana zajebavam po latinskoj Americi, vracam se u domovinu i na kraju karijeru zavrsavam igrajuci drugoligaski fudbal s jednim likom sto ce posle postati vrh trener.

U tom klubu se mimoilazim sa srpskim kumom, a u repstaciji i klubu u domovini sam teren tokom veceg dela karijere delio s jednim drugim srpskim kumom

Edited by Ratamahatta

• Replies 7k
  • Views 70.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Taj vrh trener s kojim sam igrao svoju poslednju klupsku sezonu je posle vodio isti klub koji je ranije vodio trener kom sam zapecatio sudbinu davanjem onog kultnog gola iz prvog posta

Vuce me na mijatovica, ali se ne uklapa sve

Jel nije onaj što je Simanu dao sa centra?

Ma onaj iz Saragose, finale Kupa kupova.

Baš koska je ovo. Ova Južna Amerika kao seča knezova.

Nije ni Ronaldinjo, ni Najim ni Mijat

2e57c.jpg

Legendaran igrac, malo sam jetrvine zaove komsinica usreh iskomplikovao u opisivanju

Dakle - poslednju sezonu u karijeri je odigrao u drugoj ligi, ali ne u svojoj domovini. Odigrao ju je u onoj drzavi u kojoj je ranije igrao za klub s kojim je osvojio evrokup

Umalo je bio saigrac s jednim kumom, a danas trenerom, a sa tim koji je postao vrhunski trener je bio saigrac. Kasnije je taj vrhunski trener i trenirao taj klub u kom je ovaj zavrsio karijeru.

Edited by Ratamahatta

Hteo je da zakolje sudiju u polufinalu svetskog prvenstva sto nije sudio penal koji je on iznudio

Edited by Ratamahatta

Delio sam pecalbarsku koru leba s dvojicom srpskih repstativaca koji se u inostranstvo nisu otisnuli iz vecitih.

Jedan se vratio pred kraj karijere u vecitog, a drugi nikad nije igrao za vecite, mada je jednog od dvaju vecitih 2x trenirao

Obojica su bili selektori

12 minutes ago, Ratamahatta said:

Umalo je bio saigrac s jednim kumom, a danas trenerom, a sa tim koji je postao vrhunski trener je bio saigrac. Kasnije je taj vrhunski trener i trenirao taj klub u kom je ovaj zavrsio karijeru.

Ovo je krivično delo.

Produzeno KD

Dolazim iz zemlje koja se granici sa Srbijom

9 minutes ago, Ratamahatta said:

Hteo je da zakolje sudiju u polufinalu svetskog prvenstva sto nije sudio penal koji je on iznudio

Prvih 5 slova njegovog prezimena i prvih 5 slova prezimena skrivitelja nesudjenog jedanaesterca su potpuno ista.

Ko ovo pogodi posle svih ovih inputa, može u CV da stavi.

Slika je najbolji hint od sviju, pola odgovora