May 3May 3 Claudio Pizarro, tako je. 6 titula s bajernom, najbolji strelac u istoriji werdera, igrao i u kelnu.
May 3May 3 Alal vam kurac. Nikad se ne bih setio da je bio u CelzijuVerder i Krstaja, da Edited May 3May 3 by Ratamahatta
May 3May 3 Igrao je solidno za Čelsi dok Murinjo nije otišao. To je sezona Avrama Granta i Aca Info koji u CL finalu izgovara kako Grant nilada u karijeri nije izgubio finale nekog evropskog kupa.
May 3May 3 Igro je on i s Radetom ako se dobro secam. Onaj staaaari Verder sa Listesom i Marko Bodeom, Hercog s konjskim sutem isto tad bio tamo
May 3May 3 Nikad cuo za tog romana...Karijera mi je trajala 17 godina, rasporedjena u 5 klubova, od kojih je samo jedan bio u inostranstvu, i to samo jedna sezona. Najboljih 8 godina proveo sam u maticnom klubu i dao preko 100 golova. Cuven sam po golu sa svetskog prvenstva, otac mi je igrao za ljutog rivala. Edited May 3May 3 by MocaVukotic
May 3May 3 Ne, bio je nepoznati nizeligaski igrac, ali je zakacio par utakmica u prvoj ligi. Bio sam standardni repstativac 10 godina, igrao na 5 velikih takmicenja. Najmladji sam repstativac svoje zemlje u 20om veku. Jedini sam koji je bio strelac na 4 velika takmicenja (sp i ep).
May 3May 3 Sad će da bude južnoamerikanac sa 5 SP Zbog gola neka bude Negrete. Edited May 3May 3 by kralj
May 3May 3 Ne, igrao sam na ep. Igrao sam jednu sezonu u inostranstvu, u jednom ogromnom klubu, ali se nisam najbolje snasao. Na kraju sezone, klub je doveo dva mlada brazilca p sam odlucio da se vratim kuci, ali ne u klub iz kojeg sam otisao u inostranstvo.