March 14Mar 14 I Mateus je zabijao na euro.Ovaj je dao više na svetskim od svih što ste rekli sem Klosea. Jašu taj kuriozitet novinari redovno.
March 14Mar 14 Ne mogu da skontam ko se toliko tekmi naigrao, mora biti iz neke jebacke repstacije. Je l' Svabo?
March 14Mar 14 Ovo što je Kralj postavio bi trebalo da je Tomas Miler. Ako sam pogodio evo sledećeg ako ne zanemarite sledeće Evo jedna obična za rane sateIno
March 14Mar 14 Igrao sam za 4 kluba u karijeri, u jednom od njih u 2 stinta. Sa 2 sam bio sampion evrope u razmaku od 3 godine. Imam 50+ nastupa za repstaciju, probao sam da budem trener ali nije islo...
March 14Mar 14 Evo ti jedna poslastica. Našao sam na netu, strava je, al možda si naleteo.Igrao sam na 4 Svetska prvenstva, ali nisam odigrao nijednu kvalifikacionu utakmicu. Ko sam?
March 14Mar 14 Uh, to jedino da znam, a ne znam. Znaci da nabadam...Verovatno brazilac jer sampion ne igra kvale. Mozda pele?Ne, pele je verovatno igrao kvalifikacije za meksiko Edited March 14Mar 14 by MocaVukotic
March 14Mar 14 Onda mozda bergomi, preskocio je 1994. 82 sampioni, 86 bez kvala, 90 domacini, 98 kao mator prinudno bekap resenjeKonacan odgovor giuseppe bergomi?
March 14Mar 14 Bravo, već sam mislio da ćeš da se obrukaš. Tako je, 82. dodat pred takmičenje sa 18 godina, 98. Maldini ga ubacio kao veterana.
March 14Mar 14 Morao sam prvo ici na brazil, zbog 3 titule u 12 godina. Inace, nisam znao podatakIgrao sam 20 godina za 5 klubova, svi su iz moje zemlje. Pola tih godina sam proveo u jednom od najvecih klubova na svetu, bio cak i kapiten neko vreme. Ipak, nikad nisam igrao za repstaciju. Kasnije sam bio trener bivseg prvaka evrope.
March 14Mar 14 Pala mi na pamet jedna legenda za koju znam da nije igrao za repku, za ostalo pojma nisam imao, ladno se slaže Stiv Brus