March 13Mar 13 U roku od mesec i kusur dana sam uspeo da ispadnem iz Premijer lige i postanem prvak evrope, mada nisam odigrao ni minut zbog povredeZabio sam ga Partizanu i Berkamp me je izjebao k'o sansku kozu kod onog™ golaJa sam? Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Jeste, on je. Ispao iz lige s onim staaaarim Lesterom, mislim da su tad jos bili na onom starom stadionu sto je imao raslje na golovima. Tamo gde je Acimovic dao gol s po terena odma na pocetku, Filbert StreetBerkamp je tamo dao svoj onaj drugi™ golNa EURU su igrali Delas i zaboravio sam ko je drugi buzdovan bio. Seitaridis desno, Fisas levo Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Dao sam brdo golava na Svetskim prvenstvima, više od Euzebija i Rosija, ali nikad nisam dao gol na Evropskom prvenstvu iako sam odigrao sličan broj utakmica.
March 14Mar 14 Ma ne, on je dao oba za polufinale '88 Špancima.Ovaj podatak je Aca Info ispucao bar 15x. Edited March 14Mar 14 by kralj
March 14Mar 14 Pao mi je na pamet i Badjo, ali ne odgovara opisu. On 92, 96 a mislim ni 2000 nije ni igrao, ovaj sto se trazi je igrao