March 14Mar 14 Puka slučajnost. Dva fudbalera su uzela sve domaće trofeje i u Engleskoj i u Škotskij. Jedan je Dalgliš. Ko je drugi?(Info je od pre par godina, zanemarite ako je još neko ovih dana uzeo).
March 14Mar 14 Dolazim iz zemlje koja je bila sampion evrope, mada bez mene. Igrao sam za dva evropska giganta, koji sa mnom nisu osvojili svoje najvece trofeje. Ipak, bio sam klupski prvak evrope. Mozda nekom pomogne cinjenica da sam u istom danu igrao i za klub i za repstaciju.
March 14Mar 14 Igrao sam na 2 evropska prvenstva i na jednom mundijalu, tamo sam dao gol u jednoj kanonadi svog tima. Edited March 14Mar 14 by MocaVukotic
March 14Mar 14 Ok, aj da ne kocim, u pitanju je soren lerby, igrao za gigante ajax i bayern, uzeo kes sa psv, danska urugvaj 6 1, igrao tekmu za dansku, zamenjen u drugom poluvremenu, sacekao ga bajernov avion i doveo ga na drugo poluvreme nemackog kupa. Ko hoce, nek nastavi
March 14Mar 14 Igrao sam 3 evropska finala u 3 sezone zaredom s 2 razlicita kluba iz iste zemlje. Da nisam napustio klub u trenutku u kom sam ga napustio, bilo bi 4 finala u 4 godine Pre toga sam igrao jos jedno finale 5 godina ranije s maticnim klubomSkor u tim finalima mi je polovican, a jedno sam odlucioJa sam? Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta