March 14Mar 14 24 minutes ago, MocaVukotic said:Penal, inace, nije bio, tj prestrogo je dosudjen, al ionako nema veze...Vuko ga sve vreme, de nije penal. Ne bi ga buzdovan bez povlacenja stigo nikad. I na centru bi to sviro da se desilo Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Dao sam prvih 50 golova u premijer ligi pre nego što je drugi čovek moje nacionalnosti zabio 51.Taj drugi je bio golman. Ko sam ja?
March 14Mar 14 Urlao je rečenicu kakvu gotovo identičnu u prevodu ima u naslovu pesme i refrenu antologijski britanski bend.Oni su je posvetili bivšem pevaču.
March 14Mar 14 Nije.Dao je preko 50 golova u svakoj od 3 lige petice u kojima je igrao i preko 50 u reprezentaciji.
March 14Mar 14 Ne bre. Ovaj što se traži je dao prvih 50 golova koje su postigli igrači iz njegove zemlje. Sledeći, 51. je dao golman iz njegove zemlje.
March 14Mar 14 Nisu, ne znam da li ste razumeli. Dakle JFH bi trebalo da da 50 golova u EPL pre nego što bi ijedan drugi Holanđanin zabio. Npr. Bergkamp.
March 14Mar 14 7 minutes ago, kralj said:Ne bre. Ovaj što se traži je dao prvih 50 golova koje su postigli igrači iz njegove zemlje. Sledeći, 51. je dao golman iz njegove zemlje.Tako kazi, ja jos gledam wtf. Ne secam se nikog osim Cilaverta, Iguite ili eventualno HJ Buta da bi to mogao postici uopste, a kamoli u PL Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta