March 14Mar 14 8 minutes ago, Ratamahatta said:Igrao sam 3 evropska finala u 3 sezone zaredom s 2 razlicita kluba iz iste zemlje. Da nisam napustio klub u trenutku u kom sam ga napustio, bilo bi 4 finala u 4 godine Pre toga sam igrao jos jedno finale 5 godina ranije s maticnim klubomSkor u tim finalima mi je polovican, a jedno sam odlucioJa sam?U utakmicama za medjunarodne trofeje sam postigao jednak broj golova koliko i u svojoj celokupnoj repstativnoj karijeri2 od 4 finala evrokupova koje sam igrao su otisli u produzetke. Docekao sam kraj oba ta finala na terenuOba ta finala su odigrana u istoj zemlji i resena su penalima. Jednom nisam pucao, drugi put sam resio Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Poslednje utakmice na SP i EP koje je moja repstacija odigrala u nokaut fazi - bio sam na terenu. Obe su bile protiv istog protivnikaSad bi trebalo da je jasnije Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Sve mi se izmešalo, mislio sam da je neki Celtic koji je posle prešao u Liverpul pa u Vilu. Ne pada mi niko sad napamet.
March 14Mar 14 Svi klubovi za koje sam igrao osim jedne pozajmice iz maticnog kluba i poslednja 2 kluba u karijeri su osvajaci ili finalisti evrokupova6 mojih angazmana zaredom su bili u klubovima koji su osvojili neki evrokup. Ja sam ih osvojio s 2 razlicita kluba. Prvi od ta 2 trofeja je i jedini u istoriji tog kluba.Angazman posle tih 6 je bio u jednom finalistiNakon toga karijera mi strmoglavo pada i zavrsavam je u klubovima daleko ispod svog renomea Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Osedeo sam mlad i tvrdio sam da je moj saigrac urinirao u pehar.Cak ni to sto u jednoj vaznoj utakmici profesionalni ubica iz suparnickog tima nije uspeo da me srusi i skine dres s mene nije pokolebalo sudiju u nameri da donese ispravnu odluku
March 14Mar 14 Vladimir jugovic, nad njim napravljen penal za mijatovu precku Edited March 14Mar 14 by MocaVukotic
March 14Mar 14 Impozantna karijera. U Atletiku je zaustavljen u polufinalu kupa UEFA '99, da su prosli to bi isto bilo 4 zaredom. Da je ostao u Laciju, uzo bi i kup kupova '99. 4 godine zaredom bi igrao finale evrokupova, to ne znam nikog ko je uspeo Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Penal, inace, nije bio, tj prestrogo je dosudjen, al ionako nema veze... Otac je bio strelac protiv kluba u kome sam kasnije igrao, imamo slicne nadimke. Igrao sam za tri kluba koji su bili prvaci evrope, al nikad sa mnom u timu. U jednoj zemlji sam sa dva razlicita kluba bio sampion, igrao sam tri puta na mundijalu. U svom peaku sam bio jedan od najcenjenijih igraca na svetu.