Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Nije jos bio ni stari dobri Angulo Contrario

• Replies 7k
  • Views 71k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Matični nije iz iste zemlje kao ova druga 2?

8 minutes ago, Ratamahatta said:

Igrao sam 3 evropska finala u 3 sezone zaredom s 2 razlicita kluba iz iste zemlje. Da nisam napustio klub u trenutku u kom sam ga napustio, bilo bi 4 finala u 4 godine

Pre toga sam igrao jos jedno finale 5 godina ranije s maticnim klubom

Skor u tim finalima mi je polovican, a jedno sam odlucio

Ja sam?

U utakmicama za medjunarodne trofeje sam postigao jednak broj golova koliko i u svojoj celokupnoj repstativnoj karijeri

2 od 4 finala evrokupova koje sam igrao su otisli u produzetke. Docekao sam kraj oba ta finala na terenu

Oba ta finala su odigrana u istoj zemlji i resena su penalima. Jednom nisam pucao, drugi put sam resio

Edited by Ratamahatta

Just now, kralj said:

Matični nije iz iste zemlje kao ova druga 2?

Nije

Poslednje utakmice na SP i EP koje je moja repstacija odigrala u nokaut fazi - bio sam na terenu. Obe su bile protiv istog protivnika

Sad bi trebalo da je jasnije

Edited by Ratamahatta

Posredno zahvaljujuci meni desila se 1 trauma koje ce se moj narod secati zauvek

Sve mi se izmešalo, mislio sam da je neki Celtic koji je posle prešao u Liverpul pa u Vilu. Ne pada mi niko sad napamet.

Svi klubovi za koje sam igrao osim jedne pozajmice iz maticnog kluba i poslednja 2 kluba u karijeri su osvajaci ili finalisti evrokupova

6 mojih angazmana zaredom su bili u klubovima koji su osvojili neki evrokup. Ja sam ih osvojio s 2 razlicita kluba. Prvi od ta 2 trofeja je i jedini u istoriji tog kluba.

Angazman posle tih 6 je bio u jednom finalisti

Nakon toga karijera mi strmoglavo pada i zavrsavam je u klubovima daleko ispod svog renomea

Edited by Ratamahatta

Osedeo sam mlad i tvrdio sam da je moj saigrac urinirao u pehar.

Cak ni to sto u jednoj vaznoj utakmici profesionalni ubica iz suparnickog tima nije uspeo da me srusi i skine dres s mene nije pokolebalo sudiju u nameri da donese ispravnu odluku

Vladimir jugovic, nad njim napravljen penal za mijatovu precku

Edited by MocaVukotic

Za sedu kosu znam samo Ravanelija...Ali garant nije on.

Impozantna karijera. U Atletiku je zaustavljen u polufinalu kupa UEFA '99, da su prosli to bi isto bilo 4 zaredom.

Da je ostao u Laciju, uzo bi i kup kupova '99. 4 godine zaredom bi igrao finale evrokupova, to ne znam nikog ko je uspeo

Edited by Ratamahatta

Penal, inace, nije bio, tj prestrogo je dosudjen, al ionako nema veze...

Otac je bio strelac protiv kluba u kome sam kasnije igrao, imamo slicne nadimke. Igrao sam za tri kluba koji su bili prvaci evrope, al nikad sa mnom u timu. U jednoj zemlji sam sa dva razlicita kluba bio sampion, igrao sam tri puta na mundijalu. U svom peaku sam bio jedan od najcenjenijih igraca na svetu.

Furao sam obrijanu glavu

Veron?