March 13Mar 13 Vaistinu!Hidink je trener, prvo Real posle AnziGoran Milojevic je dao gol vise za Majorku od njegaIgrao je s Pericom i StankelomOsvajaci evrokupova - Real, Barsa, Inter, Celzi, Sampdorija, EvertonFinalisti - Majorka i EspanjolTreneri u finalima: Rajkard, Gvardiola i Murinjo. 2006 i 2009 muno golove u finalima. Sledeci hint bi bio da je sjebo Vidica u Rimu
March 13Mar 13 Mrtav samNajbolji sam strelac u istoriji evropskog gigantaTri puta sam bio najbolji strelac ligeCetvrti sam najbolji strelac u istoriji ligeNajmladji strelac u istoriji lige koji je dosao do 100 golovaStadion se zove po meniLagano je, bas to sto prvo pomislite Edited March 13Mar 13 by MocaVukotic
March 13Mar 13 Aj ja cu, imam kandidataNajbolji sam strelac i imam najvise nastupa za svoju repstacijuJedini sam igrac u istoriji koji je skupio trocifren broj nastupa za svoju repstacijuUcestvovao sam u svim evropskim klupskim trofejima koji su stigli u moju zemlju, i zasluzan sam za svaki od njih jer sam dao bar po 1 gol u svakoj od tih utakmicaIgrao sam na 2 mundijalaOsvojio sam Ballon d' Or Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Propustio sam dva velika uspeha svoje repstacije, nisam bio pozvan. Prvi put bio premlad, drugi put bio prestar. Iako sam u drugom pohodu doprineo tokom kvalifikacijaZato imam 2 osvojene medalje na olimpijadama Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Bio sam jedan od najbrzih igraca u svojoj eri, sto mi je i glavna karakteristika kao igraca. Nikada nisam zaigrao na EPVodio sam nacionalni tim svoje rodne zemlje kao selektor na 2 velika takmicenja Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Da2x Sovjeti igrali finale EP bez njega, 72 i 88, na ostala EP tokom njegove karijere nisu ni otisliDao golove u oba finala KPK, i unistio Bajern s 3 komada u dvomecu superkupa '75 Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Posle kratke karijere u domovini, odlazim preko cele planete u veliki evropski klub, tamo postajem legenda, mada sam dao malo golova. Rekorder sam po broju nastupa za taj tim. Dao sam gol na mundijalu, protiv mrskog protivnika. Imam oko 150 tekmi za repstaciju, osvojio sam sve, al mundijal ne