March 13Mar 13 Ligu konferencije je uzo mandov s Romom, to nije to isto. Ali ajde da preformulisemo da su 3 razlicita takmicenja
March 13Mar 13 Author Just now, Mindaugas Žukauskas said:Kako je to Murinjo osvojio kup kupovaDa, to je greška, Murinjo je uzeo ovu novu konferenciju, ligu šampiona i kup uefa. Ovaj "moj" trener ima keš, kup uefa i kup kupova sa tri različita kluba.
March 13Mar 13 Author Osvajao je keš sa Bajernom, uefa kup sa Borusijom Menhengladbah (finale sa Zvezdom) i kup kupova sa Barselonom.
March 13Mar 13 Ajmo 1 legendicaRodjen sam na ostrvuResio sam jedno finale evrokupova nepun minut nakon sto sam usao. S najboljih mesta na stadionu je taj gol gledao 1 bivsi fudbaler Zvezde
March 13Mar 13 Author Naosvajao se trofeja, pored već pomenutoh, uzimao Bundesligu 8 puta (Bajern 6+ Menhen 2), tri bundes kupa (dfb pokal) sa Bajernom i superkup Njemačke sa Borusijom Menhengladbah.
March 13Mar 13 Author Just now, Ratamahatta said:Ajmo 1 legendicaRodjen sam na ostrvuResio sam jedno finale evrokupova nepun minut nakon sto sam usao. S najboljih mesta na stadionu je taj gol gledao 1 bivsi fudbaler ZvezdeRicken, Juve-Dortmund 97?
March 13Mar 13 I cesto je dolazio u onu DSF emisiju Vierkette nedeljom prepodne da analizira tamo na prelazu izmedju dva veka. Kad sam bio mali mesao sam ga sa Niki Laudom2 minutes ago, Ratamahatta said:Ajmo 1 legendicaRodjen sam na ostrvuResio sam jedno finale evrokupova nepun minut nakon sto sam usao. S najboljih mesta na stadionu je taj gol gledao 1 bivsi fudbaler ZvezdePrvi prvoligaski fudbal sam omirisao s 23 godineImam samo jednu osvojenu titulu prvaka drzaveI mnostvo osvojenih medjunarodnih i domacih kup takmicenja, izuzev KES/LSNepravedno sam zapostavljen u svojoj domoviniNa jednom mundijalu sam igrao desetak minuta i iskljucen sam sasvim neopravdano - na svoj rodjendanNi na jedan drugi mundijal nisam pozvan, a nakon poslednjeg nepozivanja odlazim u repstativnu penzijuIgrao sam na jednom evropskom Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Prvo sam iz trece lige doveden da ucim od i zamenim legenduZatim sam bio deo jednog od najkultnijih tria devedesetihSa 30 godina vreme i novi trendovi u domacem fudbalu me gaze i odlazim u inozemstvo i postajem jedna od najvecih legendi kluba i takmicenja u koja odlazimKraj karijere provodim tamo gde sam se i rodio Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Dao sam jedan od najlepsih golova u ostrvskom fudbalu, petom iz skoka u blizi ugao s prve stative nakon korneraUz Mihajlovica sam vazio za jednog od najboljih izvodjaca prekida, a jednom sam ga tako zavukao Barseloni Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Jedno vreme mi je trener bio bivsi saigrac iz repstacijeKratko mi je saigrac bio i 1 Srbinin Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta