March 13Mar 13 Vaistinu Zola Gol koji je u prvom postu je finale KPK 98 protiv Stutgarta, na klupi Mitko StojkovskiSardinija, Maradona, Serija A 89/90, Asprilja, Brolin, Vijali, Jokanovic medju hintovimaGol petom protiv Norica je bio neki kup, mislim da nije PL Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Secam se gola protiv stuttgarta, usao je i zalilao ga bukvalno za 10 sekundi... Rodjen sam na malom ostrvu, cela karijera prakticno u jednom klubu, drugi sam najbolji strelac u istoriji kluba, prvi sam vezni igrac lige koji je dao 100 golova, penale sam sutirao 47 od 48, jedini mi je odbranio golman nekadasnjeg dvostrukog prvaka evrope
March 13Mar 13 Znaci PL devedesetih... Jedan klub, vezni, penaldzija... Neki dan sam kacio Unswortha, on je zuvao gomilu penala, ali nit je igrao samo za Everton nit je vezni, to je buzdovanDzerard isto nije, on kad je postao standardan Notingem je uveliko sve do pre par godina bio van PL. A i ne secam se da je tukao puno penala, jedno vreme ih je uzimao Xabi Alonso uglavnom Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Ovaj je igrao malo za repstaciju, sto se tehnike tice, gerrard moze samo da sanja takvu tehniku. Klub vecita borba za opstanak
March 13Mar 13 Povezao sam s tehnikom i opstankom, ja ga kapirao da je napadac. Bila je pre jedna emisija na sprotklubu o njegovim golovima, prelepe je davao. Ima onaj gol kad je zonglirao u trku i na kraju zavrsio u dalji ugaoNovi task:Igrao sam za 6 razlicitih osvajaca evrokupova, i jos 2 finalista3 puta sam bio klupski prvak Evrope, dobio sam sva 3 finala koja sam igrao, a u dva sam ga i metnuo2 puta sam bio kontinentalni prvak sa svojom repstacijomU moru individualnih priznanja isticem jednog Picicija Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 1 gol vise od mene je za klub u kom sam se probio na veliku scenu postigao 1 SrbininNajbolji sam strelac u istoriji svoje repstacije
March 13Mar 13 Razmatrao sam davida villu, ali nije igrao u toliko razlicitih osvajaca, a ne znam ko bi bio osim nekog spanca
March 13Mar 13 Nisam SpanacSva 3 puta sam bio prvak Evrope pod razlicitim trenerimaIsti trener me je 2x trenirao u karijeri u razmaku od 15ak godina, jednom kao klinca, drugi put nakon mog prajmaBio sam saigrac sa dvojicom fudbalera koji su kao clanovi Crvene Zvezde igrali na mundijalu