March 14Mar 14 Evo jedno lagano, za povratak samopouzdanja... Igrao sam za tri evropska prvaka, a nemam evropsku titulu. najduze sam igrao u jednom manjem klubu u stranoj zemlji. Poznat sam po problematicnim stavovima, ali i po fer pleju. Nisam igrao za repstaciju.
March 14Mar 14 16 minutes ago, MocaVukotic said:Mascherano iz rivera? Bio je mnogo dobar u mladoj repkiInace, kad god se spomene maskerano, ja se setim one konferencije pred neki mec mancestera i barse kad pitaju fergusona koga bi uzeo iz barse da moze, one barse sa mesijem, xavijem, iniestom, a on se smeje onako rumen pa kaze "what a stupid question" pa onda doda u nastavku kroz smeh "mascherano..."
March 14Mar 14 Hintovi: poznat sam po puno tetovaza, u vreme kad se malo fudbalera tetoviralo, jednom sam gurnuo sudiju i oborio ga na zemlju
March 14Mar 14 Sad mi sinuo hint za sudiju i stavove™Fer plej je ono kad je uzo loptu u ruke jer se protivnicki gosa povredio, nije hteo da sutne na prazan go™Di Canio Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 U inostranoj karijeri sam postigao preko 200 golova i igrao iskljucivo za evropske prvake. Evropski klupski prvak sam jednom bio i ja, a drugo evropsko finale koje sam igrao sam izgubioIgrao sam na 3 puta na SP i 3 puta na EP i dao sam bar po 1 gol na svakom od tih turnira osim na poslednjem. Na svom prvom SP sam dao penal, na poslednjem sam masio3 puta sam odlazio u repstativnu penziju
March 14Mar 14 NijePostigao sam 2 gola u finalu koje sam izgubio, a namestio sam 1 gol usavsi s klupe u finalu koje sam dobio. Taj gol bi s danasnjim pravilima verovatno bio ponistenIzmedju ta 2 finala je proslo 3 godineOba finala su odigrana nakon moje trideseteKrajem mojih dvadesetih sam doziveo sokantnu povredu koja mi je mogla okoncati karijeru Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Najljucem rivalu sam spakovao 15 komada za vreme igranja u klubu po kom sam najpoznatiji
March 14Mar 14 Nisam bio standardni prvotimac u poslednja dva inostrana kluba u kojima sam igrao, tada vec u svojim srednjim/kasnim tridesetim.Za svoj poslednji inostrani klub sam odigrao svega 2 meseca i za to vreme nisam uspeo da skupim dovoljno nastupa da bih bio proglasen za osvajaca titule drzavnog prvaka kojoj sam jednim golom doprineo. Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta
March 14Mar 14 Polovinom inostrane karijere secem dredove i ostatak je odigravam celavSad je zicer Edited March 14Mar 14 by Ratamahatta