Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Mascherano iz rivera? Bio je mnogo dobar u mladoj repki

• Replies 7k
  • Views 71k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Evo jedno lagano, za povratak samopouzdanja...

Igrao sam za tri evropska prvaka, a nemam evropsku titulu. najduze sam igrao u jednom manjem klubu u stranoj zemlji. Poznat sam po problematicnim stavovima, ali i po fer pleju. Nisam igrao za repstaciju.

16 minutes ago, MocaVukotic said:

Mascherano iz rivera? Bio je mnogo dobar u mladoj repki

Inace, kad god se spomene maskerano, ja se setim one konferencije pred neki mec mancestera i barse kad pitaju fergusona koga bi uzeo iz barse da moze, one barse sa mesijem, xavijem, iniestom, a on se smeje onako rumen pa kaze "what a stupid question" pa onda doda u nastavku kroz smeh "mascherano..."

Hintovi: poznat sam po puno tetovaza, u vreme kad se malo fudbalera tetoviralo, jednom sam gurnuo sudiju i oborio ga na zemlju

Mislio sam da je Meireles, ali on je igro za repstaciju

Sad mi sinuo hint za sudiju i stavove

Fer plej je ono kad je uzo loptu u ruke jer se protivnicki gosa povredio, nije hteo da sutne na prazan go

Di Canio

Edited by Ratamahatta

U inostranoj karijeri sam postigao preko 200 golova i igrao iskljucivo za evropske prvake.

Evropski klupski prvak sam jednom bio i ja, a drugo evropsko finale koje sam igrao sam izgubio

Igrao sam na 3 puta na SP i 3 puta na EP i dao sam bar po 1 gol na svakom od tih turnira osim na poslednjem. Na svom prvom SP sam dao penal, na poslednjem sam masio

3 puta sam odlazio u repstativnu penziju

Lewandowski?

Nije

Postigao sam 2 gola u finalu koje sam izgubio, a namestio sam 1 gol usavsi s klupe u finalu koje sam dobio. Taj gol bi s danasnjim pravilima verovatno bio ponisten

Izmedju ta 2 finala je proslo 3 godine

Oba finala su odigrana nakon moje tridesete

Krajem mojih dvadesetih sam doziveo sokantnu povredu koja mi je mogla okoncati karijeru

Edited by Ratamahatta

Najljucem rivalu sam spakovao 15 komada za vreme igranja u klubu po kom sam najpoznatiji

Nisam bio standardni prvotimac u poslednja dva inostrana kluba u kojima sam igrao, tada vec u svojim srednjim/kasnim tridesetim.

Za svoj poslednji inostrani klub sam odigrao svega 2 meseca i za to vreme nisam uspeo da skupim dovoljno nastupa da bih bio proglasen za osvajaca titule drzavnog prvaka kojoj sam jednim golom doprineo.

Edited by Ratamahatta

Polovinom inostrane karijere secem dredove i ostatak je odigravam celav

Sad je zicer

Edited by Ratamahatta

jel jese