March 13Mar 13 Uh, verovatno ih je bilo pola Bajerna u isto vreme tada. Ovo je ipak onda Liga šampiona.
March 13Mar 13 Neki Svabo iz Dortmunda je. EC 96, WC 90 i CL 97?Riedle i Moller su vec bili. Ridle je bio u Italiji 90, za Melera ne znam, a ne znam li da li je Ridle bio 96 na EURUZidan ima samo 1 CL, ono protiv Leverkuzena, time je kompletirao. Ovo kako sam zamislio se desilo ranije Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Endi Meler je.On je imo sva 3 dok Karembe nije imo nijednoNisi dobro formulisao pitanjeKarembe je najbrze savatao sve, 98-00, ali Meler je imao sve te trofeje pre njega. Tako da Karembe nije prvi koji je objedinio, vec je najbrze objedinio.Bas kao sto sam napisao 90-96-97, a uzo i kup Uefa 93A Moca je nasao jos bolje, Bekenbauera Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Izgubio sam finale KES, i to posle ponovljene utakmice (jedino takvo u istoriji kes/ls), ali sam posle kao trener osvojio euro sa repstacijom, a postigao sam 100+ golova za klub u kom sam bio 10 godina
March 13Mar 13 4 minutes ago, Ratamahatta said:Endi Meler je.On je imo sva 3 dok Karembe nije imo nijednoNisi dobro formulisao pitanjeKarembe je najbrze savatao sve, 98-00, ali Meler je imao sve te trofeje pre njega. Tako da Karembe nije prvi koji je objedinio, vec je najbrze objedinio.Bas kao sto sam napisao 90-96-97, a uzo i kup Uefa 93A Moca je nasao jos bolje, BekenbaueraKatastrofa, verovatno je bilo najbrže, a ja odmah naseo na prvi. Sećam se da je i trik bio da bi u još kraćem roku skupio da nije uzeo 98 CL.
March 13Mar 13 Author Aj jedan trener, lako je...Murinjo, Trapatoni i on su osvojili sva tri velika evropska klupska takmičenja (keš, kup kupova, kup uefa),