March 13Mar 13 1 minute ago, kralj said:Teško da je i igrao na Marakani. I meni je London prvo pao na pamet.Ne znam sta drugo osim englezi, london, birmingem, liverpool ima i tranmerJedino beogradMozda madridUjamerici buenos aires i rio i sao paulo
March 13Mar 13 Na jednom od mundijala sam promasio penalNa utakmici na Marakani ista prica. Stavise, sutnuo sam isto kao sto je tom golmanu nekoliko godina kasnije sutnuo neko drugiSad bi trebalo da je lakse
March 13Mar 13 Bravo, igrao je i za Rajo.Ja sam bio ubeđen da je neki Mađar. Honved, Ujpešt, Mtk, Vašaš... Tamo nema ko nije dao 200.
March 13Mar 13 TakoeGradski rivali su Atletiko, Real i Rajo.Igro 78, 86 i 94 na WC, propustio 82 i 90Legendarnih 4-2 na -10Pucao kao strina, u milimetar isto kao Amoros u Bariju. Samo levom. Sledeci hint bi bio da je i drugi penal puco Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Dao sam 300+ golova za 3 gradska rivala, osvojio sam mundijal, ali nisam igrao u finalu, igrao sam u seriji a, kad je retko koji moj sunarodnik igrao tamo
March 13Mar 13 Njega Del Boj spominje u Muckama jedno 20 godina posto je igro za Celzi, kad veceraju kod onih plemica Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Da, chelsea, totnam, west ham, milan, sampion 1966, povredio se u grupi, preuzeo geoff hurst
March 13Mar 13 Prvi sam kompletirao WC, Evropsko i CL/Keš.Sva tri trofeja sam uzeo u gotovo najmanjem mogućem razmaku.