March 13Mar 13 1 minute ago, Ratamahatta said:Pa znamo sigurno, ali nas putevi ne vode do njega Pokušavam da te odvratim od konkvistadorskih putešestvija.Ja sam se setio brzo, možda je malo drugačije bilo formulisano.
March 13Mar 13 Just now, MocaVukotic said:Mozda dzordzi best?Nije, skorije je. Ostalo ti je na tragu.
March 13Mar 13 Alal vam kurac, nikad ne bi uboJa ga se zadnje secam kad je u mancesterskom derbiju nekom dao gol, a vec tad je bio za kobasice
March 13Mar 13 Napokon. 8 utakmica sa klupe, 90 i nešto minuta u zbiru.Moguće da je i jedini strelac u istoriji klubova Premijera koji nikad nije startovao za klub. Bilo mi na Pab kvizu, ne sećam se tačno kako je glasilo pitanje.
March 13Mar 13 Aaaa pa sad ste najebali... Trazi se utakmica, tj. tri mundijalskePrva ikad na mundijalima zavrsena rezultatom 0:0Utakmica sa najvise golova u produzecimaPrva penal serija u istoriji mundijala
March 13Mar 13 2) Francuska - Zapadna Njemacka Toni Sumaher Batiston polufinale? Mislim da je u 90 bilo 1-1, a na kraju 3-3?
March 13Mar 13 Just now, Ratamahatta said:2) Francuska - Zapadna Njemacka Toni Sumaher Batiston polufinale? Mislim da je u 90 bilo 1-1, a na kraju 3-3?Ne, mada je vruce
March 13Mar 13 Ja mislim italija nemačka '70. Ostalo veze nemam.Doduše zvoni mi da su penali baš kasno bili, ali to je možda vezano za finale 1994.
March 13Mar 13 Mozda je Francuska - Njemacka pod 3? Ne secam se nijednih penala ranije. Bilo je na EP 76 Panjenka i opet Cesi 4 godine kasnije protiv Zabara kad se jos igralo za trece. Imaju neki sumanut rekord gde nikad nisu promasili penal na velikom takmicenju, tipa 20/20Ali to nije pitanje, pitanje je SP Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 1 minute ago, kralj said:Ja mislim italija nemačka '70. Ostalo veze nemam.Doduše zvoni mi da su penali baš kasno bili, ali to je možda vezano za finale 1994.Tako je, italija nemacka 1:1 aet 4:3 u meksiku 1970