February 18Feb 18 Na kvalifikacijama za sprint štafetu u kros kantriju uleteo pas i trčao za takmičarkama, poprilično sličan vuku.
February 18Feb 18 2 hours ago, Tolaa said:Na kvalifikacijama za sprint štafetu u kros kantriju uleteo pas i trčao za takmičarkama, poprilično sličan vuku.TNT SportsIt's the Puplympics! - Cross-country race crashed by ador...The women's team sprint free cross-country qualification race was disrupted by an unlikely visitor - a husky - at the 2026 Milano Cortina Winter Olympic Games.😁🥰
February 18Feb 18 38 minutes ago, arheolog1981 said:Ako je ovo sa slike onda i jeste vuk 🤭nije bio vuk. imao je ogrlicuprosao posle hrvatice kroz cilj i njegovo vreme prolaska se racunalo kao vreme sledece (brazilke). prilicno je popravio vreme brazilke popravili su posle
February 18Feb 18 16 hours ago, Sandradjer said:Svaka cast sto gledas. Veceras si sam medju damama. Podbacili ostali muski ljubitelji klizanja.U cetvrtak ce doci sa karanfilima javlja mi se Zov ulice I ladno prva ova mala što sam joj se nakačio. Nadoknadiću propušteno, pa ću da odaberem svoju muzu. Verovatno Loenu.Imam utisak da je već bio neki pogrešno spelovan Hendriks klizač, verovatno joj je muž.
February 18Feb 18 3 hours ago, arheolog1981 said:Ako je ovo sa slike onda i jeste vuk 🤭Nije to vuk,to je Hund
February 18Feb 18 Author Finska ima samo 4 bronze za sada.Japanci su na drugoj strani još jedna od država koja je već premašila svoj broj medalja iz 2022. i ukupno i zlatnih. Edited February 18Feb 18 by theanswer
February 18Feb 18 Karling Velika Britanija-USA, žene... rezultat 6:7 i igra se poslednja runda. Amerika ima čekić i kamen na samom centru pokriven sa kamenom Britanije. U poslednjem pokušaju Britanka pogađa kamen skroz na desnoj strani polja za igru, odbija se njihov kamen i izbacuje kamen Amerikanki Poslednji pokušaj Amerikanki skroz loš i Britanija ukrade dva poena i pobedu Edited February 18Feb 18 by arheolog1981
February 18Feb 18 On 12. 2. 2026. at 0:27, theanswer said:Život piše romane a netflix serijeOn 12. 2. 2026. at 7:45, Moonwalker said:Ja cu to da gledam kad se igre zavrse…Odgledala, oni (ovi najbolji parovi) se svi znaju medjusobno sto sa takmicenja, sto iz istih klizackih skola jos od decijih dana.
February 19Feb 19 Danas su na programu polufinala i finala u Ski mountaineering, novi sport na OI. Penješ se uz brdo na skijama sa specijalnom trakom koja sprečava klizanje pa onda skije na leđa za najstrmiji deo i onda sa vrha sprint dole na skijama 🤭