February 19Feb 19 3 minutes ago, makaronee said:Korejankama se uvek završi teren malo ranijeSta pijes?
February 19Feb 19 Možda i dalje može do medalje!Edit: @cedo Na pogrešnom smo topiku. 😄Edit 2: Ipak nismo, ja sam nešto prezupčila da imamo poseban topik za klizanje . Edited February 19Feb 19 by Tolaa
February 19Feb 19 Author 2 hours ago, sasha said:Dugačko ovo za Štolca bilo. Poslednji krug razvalio.Raduje se ko Nka Prevc posle srebraZato što je ovo bilo viđeno zlato za njega ko za quad goda otprilike.
February 19Feb 19 5 minutes ago, Tolaa said:Možda i dalje može do medalje!Edit: @cedo Na pogrešnom smo topiku. 😄Edit 2: Ipak nismo, ja sam nešto prezupčila da imamo poseban topik za klizanje .mozda, ali sada previse njih mora da pravi greske (od prvih sest)kostala je greska barem dva poena, mozda i cela 3sa sto pedeset bi sve morale bas dobro da otklizu ceo program, i to bas tezak sto verujem ima samo kaori u malom prstu i verovatno otkacena amerikanka
February 19Feb 19 Inače nema na OI Mao Shimade, najdominantnije juniorke u istoriji... svetska federacija je pomerila starosnu granicu tako da je morala biti rođenja do 1. jula 2008 da bi učestvovala a ona je u oktobru rođena. Iako ima 17 i puni 18 kao i mnoge druge takmičarke ovde. Baš sranje, dete će moći da debituje na OI tek u 22. godini života. Inače je vicešampion Japana sa 228 poena, više od toga ovde možda ostvari jedna takmičarka...
February 19Feb 19 9 minutes ago, arheolog1981 said:Inače nema na OI Mao Shimade, najdominantnije juniorke u istoriji... svetska federacija je pomerila starosnu granicu tako da je morala biti rođenja do 1. jula 2008 da bi učestvovala a ona je u oktobru rođena. Iako ima 17 i puni 18 kao i mnoge druge takmičarke ovde. Baš sranje, dete će moći da debituje na OI tek u 22. godini života. Inače je vicešampion Japana sa 228 poena, više od toga ovde možda ostvari jedna takmičarka...U juniorskoj konkurenciji? Ups tek sad citam. Steta stvarno.Kazahstanka je onaj cardas u kratkom Edited February 19Feb 19 by Sandradjer
February 19Feb 19 Just now, Sandradjer said:U juniorskoj konkurenciji?Seniorski vicešampion Japana sa tim rezultatom iza SakamotoU decembru bilo prvenstvo Edited February 19Feb 19 by arheolog1981
February 19Feb 19 Zju, kakvo krilo gavrana. Ono behu korejanci onomad napravili neko supercrno telo, tipa 99.98 upijanja vidljivog spektra?