February 17Feb 17 1 hour ago, Sandradjer said:Ova starija i bolja ima haljinicu uhhhKaori odlična. Kad smo kod haljina, njena haljina i rukavice su upotpunile nastup. Inače, najavila je povlačenje.
February 17Feb 17 12 minutes ago, Boksi said:A toliko samouvereno je krenula… Šteta.(Mama moja komentariše: “A što si ružna kad plačeš. Ajde, mila moja, ništa strašno.Nema utehe. Podbacila zestoko Just now, Boksi said:Kaori odlična. Kad smo kod haljina, njena haljina i rukavice su upotpunile nastup. Inače, najavila je povlačenje.Korejke su toliko lepe. Haljina je neobicna kombinacija onih krupnih perli i tila i sve to na njoj
February 17Feb 17 3 minutes ago, arheolog1981 said:U četvrtak u 19h drugi deoSvaka cast sto gledas. Veceras si sam medju damama. Podbacili ostali muski ljubitelji klizanja.U cetvrtak ce doci sa karanfilima javlja mi se Edited February 17Feb 17 by Sandradjer
February 17Feb 17 4 minutes ago, Sandradjer said:Bas mi zao Madone. Imala bi sjajan nastup.Sagorevanje raspala se posle greskenisam do sad video toliku ocenu za trostruki skok (onaj prvi axel sto je izvela)nisan gledao ruskinju sto je klizala na pocetku, a vidim da je u elementima bila bas pri vrhu. zasto je njezina ocena komponenti mnogo losija od svih sto su ispred nje ?ocenjena je na komponente i izvedbu kao 2. liga. jel stvarno bila toliko losija ?
February 17Feb 17 2 minutes ago, Sandradjer said:Svaka cast sto gledas. Veceras si sam medju damama. Podbacili ostali muski ljubitelji klizanjaha ha. nijedno klizanje ne propustam, no kometarisem sa zenom
February 17Feb 17 2 minutes ago, cedo said:raspala se posle greskenisam do sad video toliku ocenu za trostruki skok (onaj prvi axel sto je izvela)nisan gledao ruskinju sto je klizala na pocetku, a vidim da je u elementima bila bas pri vrhu.zasto je njezina ocena komponenti mnogo losija od svih sto su ispred nje ?ocenjena je na komponente i izvedbu kao 2. liga. jel stvarno bila toliko losija ?Nisam gledala pocetak. Vraticu da je pogledam. Koja je ona sad?
February 17Feb 17 Just now, Sandradjer said:Nisam gledala pocetak. Vraticu da je pogledam. Koja je ona sad?peta je mislim zavrsila. petrosijan
February 17Feb 17 1 minute ago, cedo said:peta je mislim zavrsila. petrosijanIsti autor kao malopre: “Malo je anemična.” 🤣
February 17Feb 17 1 minute ago, cedo said:peta je mislim zavrsila. petrosijanTo cemo da ispolemisemo. Mnogo su ujednacene i dobre bile ove poslednje, piruete, promene, koreografije itd
February 17Feb 17 9 minutes ago, cedo said:ocenjena je na komponente i izvedbu kao 2. liga. jel stvarno bila toliko losija ?Fluidniji su mi bili nastupi sve tri Japanke definitivno al sigurno je mogla malo veća ocena za nju
February 17Feb 17 1 minute ago, Sandradjer said:To cemo da ispolemisemo. Mnogo su ujednacene i dobre bile ove poslednje, piruete, promene, koreografije itdglen amber je dobila vecu drugu ocenu od ruskinje, a fali joj jedan elementmislim, raspala se zena posle toga
February 17Feb 17 2 minutes ago, cedo said:glen amber je dobila vecu drugu ocenu od ruskinje, a fali joj jedan elementmislim, raspala se zena posle togaNajbolje je opet pogledati oba nastupa. Amber je zajebala skok i raspala se. Steta sto je nismo videli u punom sjaju i to bas ovaj nastup. Bas steta
February 17Feb 17 Uz ove Japanke, meni je pravo uzivanje Alisa Liu. Rastereceno kliza, uzivancija za gledanje