February 19Feb 19 Ako pričamo o Isabeau, ona je pre lik sa slika Joshua Reynoldsa ili Sargenta..Ima lepe i artikulisane pokrete ruku.
February 19Feb 19 Belgijanku zvao kralj, ova se smrzla .Sad finalna grupa. Navijamo za ruskinju da izvede sto je naumila.Mislim ovaj nas kralj, ne belgijski Edited February 19Feb 19 by Sandradjer
February 19Feb 19 18 minutes ago, Sandradjer said:Belgijanku zvao kralj, ova se smrzla .Sad finalna grupa. Navijamo za ruskinju da izvede sto je naumila.Mislim ovaj nas kralj, ne belgijskieh, da nije skakala cetverostruki
February 19Feb 19 19 minutes ago, Sandradjer said:Belgijanku zvao kralj, ova se smrzla .Sad finalna grupa. Navijamo za ruskinju da izvede sto je naumila.Mislim ovaj nas kralj, ne belgijskiImam jako zloslutnički sportski početak godine na forumu.
February 19Feb 19 5 minutes ago, cedo said:eh, da nije skakala cetverostrukiDa ga je izvela bila bi mnogo isped. Steta. Rizikovala i izgubila
February 19Feb 19 Sreća pa na usporenim snimcima akselova, tulupova i ostalim rittenberger von rihthofenima fokusiraju noge jer pojedini izrazi lica..