February 22Feb 22 26 minutes ago, Lo Zingaro said:Ceremonija zatvaranja igara na polupraznoj areni u Veroni.Mislim da će taj prazni deo da se popuni sportistima.
February 23Feb 23 On 20. 2. 2026. at 21:07, arheolog1981 said:Gledao Freeski Halfpipe poslednjih 5... koliko sudije imaju uticaja ovde, neverovatno. Definitivno treba neka vrsta koreografije kao u klizanju pa da se boduju elementi. Ovako je čist bulšit jer je rang ocena od 0-100. Nema trika da se u takvom rasponu bude objektivan. Aj ti reci što 94 a ne 95 a to odnese zlato ovome kome si dao 94Gledao malo neke ženske skokove gde je Eilen Gu osvajala medalje ,deluje mi da je možda i blago favorizovana,ne kažem da jeste samo eto skrenulo mi pažnju
February 23Feb 23 Just now, Fakundo Sava said:Gledao malo neke ženske skokove gde je Eilen Gu osvajala medalje ,deluje mi da je možda i blago favorizovana,ne kažem da jeste samo eto skrenulo mi pažnjuPa da, raspon je retardiran. Ko bre može da da objektivnu ocenu ako su mu opcije od 0-99?
February 23Feb 23 Momenat kada Eilen odgovara na pitanje što ne dopusti da joj pitanje dođe do mozga pre nego što počne da odgovara mi je press highlight.
February 23Feb 23 3 hours ago, kralj said:Momenat kada Eilen odgovara na pitanje što ne dopusti da joj pitanje dođe do mozga pre nego što počne da odgovara mi je press highlight.What? Kad je Rada došla do Kortine? 🤣
February 23Feb 23 Nisi video? Toliko je wtf da me ne bi iznenadilo da je AI. Lagano pušim AI podmetačine.
February 26Feb 26 Meni je bilo jače kad joj je onaj lik mensplejnovao da je zapravo izgubila zlatnu a ne da je osvojila srebrnu.Onaj njen smeh i brisanje patosa ljigavcem sent me@Midžeta I'm in love 💕
February 26Feb 26 Jao, ja stavila tvoj nick u superscript umesto ™ na sent me, ovako ispade da sam te tagovala i prozvala nešto Upsy!
February 26Feb 26 Ma jok skontala sam A videla sam.i ja konferenciju tako da taman i ja da kazem.koju