February 19Feb 19 U drugim vestima Holanđanin oborio olimpijski rekord, Italijan koji je s njim klizao trenutno drugi
February 19Feb 19 Opa, par Holanđanin i Kinez obojica brži od olimpijskog rekorda. Ludilo takmičenje Edited February 19Feb 19 by arheolog1981
February 19Feb 19 Dugačko ovo za Štolca bilo. Poslednji krug razvalio.Raduje se ko Nka Prevc posle srebra Edited February 19Feb 19 by sasha
February 19Feb 19 1 hour ago, kralj said:Amber mi je skroz generična. Dok sam pratio bogami su medalje delile i Sara, Kira i Karolina, doduše, na Olimpijadama se uglavnom njihovo učešće svodilo da izdominiraju galu.Sunce ti, počinjem da si ličim na Duška Koraća i njegove patronizujuće-seksističke komentare, ali skroz mi je poražavajuće da se idealna građa umetničke klizačice poklapa sa fizionomijom levog beka Hofenhajma. 160cm i 50 kg od kojih 45 otpada na butine i listove. Izem ti taj bundeslikaški look sa sve scenskom šminkom i šljokicama.Sreća pa nisu stavili isti dan hokej i umetničko, nastupili bi žešći hormonski disbalansi Znas li kako sam ga je godinama zvala, tj mi u kuci? Boginskaja . ! To je bilo pre Isnibajeve . Imao covek tip, pa to ti je. Dok nam je porordicno Milojko Pantic od Olimpijade u LA bio Meri LuSvetlana Boginskaja i Meri Lu RitonSvetlana Boginskaya (USSR), Floor Exercise, 1988 Olympic Games, Women's All Around FinalMary-Lou Retton - Stunning Individual All-Round Gold | Los Angeles 1984 OlympicsMislim klizacice moraju da imaju odredjenu gradju, inace bi ono sto rade na ledu bilo neizvodljivo. I klizaci su eventualno oko 1,8m i nesto i to u paru da bi imali snage njih da podizu. U paru mogu da budu 1,8 i 1,6 maksimalno. Ostalo ide protiv zakona fizike.Evo lepe Naste, Kate, 1,65m. Doduse Evropljani imaju manje vise duze noge na istu visinu, pa se ima druga optikaKatarina VitKatarina Witt Wins Gold - Sarajevo 1984 Winter OlympicsKatarina Witt - The Diva on Ice with a huge heart | Legends Live On Edited February 19Feb 19 by Moonwalker
February 19Feb 19 sadposle mora pomno da se pratiedit: @Sandradjer prelepa svajcarkinja, steta sto joj ne idu skokovi danas Edited February 19Feb 19 by cedo