February 2Feb 2 Vidim da nema topic niti se igde piše. Počinje u petak zvanično, a u sredu nezvanično miksom u Karlingu.Prvi veliki dan je subota kad će biti podeljeno 5 setova medalja, uključujući i muški spust koji je prvo takmičenje u 11:30.Srbija će imati 3 turistička predstavnika, ali je velika šteta što nema Emilije Đurović koja je krajem prošle godine pokidala ligamente u Austriji na stazi. Ona je naša ubedljivo najbolja i najtalentovanija skijašica, 2007. godište.
February 3Feb 3 4 hours ago, Cash said:Albanija ima dobre šanse da uzme medalju.Teško, Kolturi je u lošoj formi. Ako sad ne osvoje, neće nikad, ona se verovatno vraća da skija za Italiju od sledeće godine.ZOI Jedva čekam biatlon.
February 3Feb 3 Je li zimska Olimpijada malo prsla ili je oduvek bila ovako na margini, nego smo mi kao klinci bili izlozeni hajpu zbog ZOI 84? Ili oboje?
February 3Feb 3 1 hour ago, Halvard said:Teško, Kolturi je u lošoj formi.Ne mora da znači, ZOI su čudo. Možeš da budeš u top formi pa da opet budeš bez medalje a možeš biti baš van forme i da uzmeš medalju.
February 3Feb 3 Meni pada na pamet da odem na produzeni vikend za Sretenje da ispratim nesto sa lica mesta, ali do lokacija gde se odrzavaju takmicenja treba teleport da se stigne
February 3Feb 3 13 minutes ago, Tsai said:Dajte savet za nekog ko u zivotu nije pratio ZOI, sta bude zanimljivo?Kao što je Halvard napisao biatlon je super, pogotovo volim štafetu. Skokovi, onda bob, naravno alpsko skijanje, volim snowboard pogotovo paralel slalom, žena gleda klizanje ja klizačice uglavnom, brzo klizanje bude dobro pogotovo short track bude krljanje.. I curling kad je neizvesno ispratim neku završnicu, hokej isto pogotovo kada počne na ispadanje
February 3Feb 3 Author 1 hour ago, Kampokei said:Je li zimska Olimpijada malo prsla ili je oduvek bila ovako na margini, nego smo mi kao klinci bili izlozeni hajpu zbog ZOI 84? Ili oboje?Rekao bih da jeste, pogotovo kod nas. Mada ja kad sam bio mali, bilo je i skijanja i ski skokova na RTS-u redovno. A sad postoji opšta prezasićenost svim mogućim sportskim dešavanjima koje možeš da gledaš uživo tako da hajp svakako ne može biti isti. Ja lično ne pamtim kad sam pogledao premijer ligu ili seriu A od početka do kraja utakmicu a odrastao sam gledajući. Generalno mi fudbal više ne drži pažnju, mogu da zamislim kako je mlađima. 21 minutes ago, Tsai said:Dajte savet za nekog ko u zivotu nije pratio ZOI, sta bude zanimljivo?Hokej je realno sport broj 1, pogotovo što prvi put posle 2014. igraju opet NHL igrači. Američko - kanadsko rivalstvo je eskplodiralo u skorije vreme sa nekim turnirom nacija koji su organizovali i bilo je baš gledano tamo. Bijatlon je vrhunski sport takođe, to se ne sme propustiti. Ostalo zavisi ko šta voli. Ako voliš one akrobacije toga imaš na pretek u poslednje vreme na igrama, ako je old skul fazon onda skijanje, klizanje, skokovi.. Ja karling, sankanje, skeleton pa čak i bob ne mogu ali speed skating volim.
February 3Feb 3 Jbg, Lindsey, prvi put u životu navijam za nju i ona se povredi. Uz par hokejaša ubedljivo najveća zvezda ovih ZOI.
February 4Feb 4 Hoće li Domen Prevc da nastavi pobednički niz iz ove sezone i doleti do zlata na OI? Edited February 4Feb 4 by Arkadija
February 4Feb 4 14 minutes ago, Arkadija said:Hoće li Domen Prevc da nastavi pobednički niz iz ove sezone i doleti do zlata na OI?Hoče 😁
February 4Feb 4 A sta je sa Mikaelom Shiffrin? Ona je jedini GOAT nekog sporta, ko ce ucestvovati na ZOI u Cortini. Ja cu poslovicno da pogledam skokove i hokej. U odsustvu zbornaje, navijacu za Sverige, mozda i za Cehe. Dosta mi je politike u sportu, te mi sraz Canada vs USA ne znaci mnogo. Canada je posle kraha CCCP 1991, pobedila na svim best vs best u hokeju sem na 3 - World Cup1995, OI1998 i OI2006, a od 1972 i Summit Series do sada imaju samo 1 poraz vise i to na World Cup1981. Sve ostalo su pobedili. Jasno je da su favoriti #1 i ovde.