Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZOI 2026 - Milano / Cortina - Opšta tema

Featured Replies

Vidim da nema topic niti se igde piše. Počinje u petak zvanično, a u sredu nezvanično miksom u Karlingu.

Prvi veliki dan je subota kad će biti podeljeno 5 setova medalja, uključujući i muški spust koji je prvo takmičenje u 11:30.

Srbija će imati 3 turistička predstavnika, ali je velika šteta što nema Emilije Đurović koja je krajem prošle godine pokidala ligamente u Austriji na stazi. Ona je naša ubedljivo najbolja i najtalentovanija skijašica, 2007. godište.

• Replies 596
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Albanija ima dobre šanse da uzme medalju.

4 hours ago, Cash said:

Albanija ima dobre šanse da uzme medalju.

Teško, Kolturi je u lošoj formi.

Ako sad ne osvoje, neće nikad, ona se verovatno vraća da skija za Italiju od sledeće godine.

ZOI wub Jedva čekam biatlon.

Je li zimska Olimpijada malo prsla ili je oduvek bila ovako na margini, nego smo mi kao klinci bili izlozeni hajpu zbog ZOI 84? Ili oboje?

1 hour ago, Halvard said:

Teško, Kolturi je u lošoj formi.

Ne mora da znači, ZOI su čudo. Možeš da budeš u top formi pa da opet budeš bez medalje a možeš biti baš van forme i da uzmeš medalju.

Dajte savet za nekog ko u zivotu nije pratio ZOI, sta bude zanimljivo?

Meni pada na pamet da odem na produzeni vikend za Sretenje da ispratim nesto sa lica mesta, ali do lokacija gde se odrzavaju takmicenja treba teleport da se stigne

13 minutes ago, Tsai said:

Kao što je Halvard napisao biatlon je super, pogotovo volim štafetu. Skokovi, onda bob, naravno alpsko skijanje, volim snowboard pogotovo paralel slalom, žena gleda klizanje ja klizačice uglavnom, brzo klizanje bude dobro pogotovo short track bude krljanje.. I curling kad je neizvesno ispratim neku završnicu, hokej isto pogotovo kada počne na ispadanje

• Author
1 hour ago, Kampokei said:

Je li zimska Olimpijada malo prsla ili je oduvek bila ovako na margini, nego smo mi kao klinci bili izlozeni hajpu zbog ZOI 84? Ili oboje?

Rekao bih da jeste, pogotovo kod nas. Mada ja kad sam bio mali, bilo je i skijanja i ski skokova na RTS-u redovno. A sad postoji opšta prezasićenost svim mogućim sportskim dešavanjima koje možeš da gledaš uživo tako da hajp svakako ne može biti isti. Ja lično ne pamtim kad sam pogledao premijer ligu ili seriu A od početka do kraja utakmicu a odrastao sam gledajući. Generalno mi fudbal više ne drži pažnju, mogu da zamislim kako je mlađima.

21 minutes ago, Tsai said:

Hokej je realno sport broj 1, pogotovo što prvi put posle 2014. igraju opet NHL igrači. Američko - kanadsko rivalstvo je eskplodiralo u skorije vreme sa nekim turnirom nacija koji su organizovali i bilo je baš gledano tamo. Bijatlon je vrhunski sport takođe, to se ne sme propustiti. Ostalo zavisi ko šta voli. Ako voliš one akrobacije toga imaš na pretek u poslednje vreme na igrama, ako je old skul fazon onda skijanje, klizanje, skokovi.. Ja karling, sankanje, skeleton pa čak i bob ne mogu ali speed skating volim.

Da, USA-Canada hokej prošle godine, pobili se u 2.sekundi utakmice lolol

• Author

Jbg, Lindsey, prvi put u životu navijam za nju i ona se povredi. Uz par hokejaša ubedljivo najveća zvezda ovih ZOI.

Hoće li Domen Prevc da nastavi pobednički niz iz ove sezone i doleti do zlata na OI?

Edited by Arkadija

14 minutes ago, Arkadija said:

Hoće li Domen Prevc da nastavi pobednički niz iz ove sezone i doleti do zlata na OI?

Hoče 😁

A sta je sa Mikaelom Shiffrin?

Ona je jedini GOAT nekog sporta, ko ce ucestvovati na ZOI u Cortini.

Ja cu poslovicno da pogledam skokove i hokej. U odsustvu zbornaje, navijacu za Sverige, mozda i za Cehe. Dosta mi je politike u sportu, te mi sraz Canada vs USA ne znaci mnogo.

Canada je posle kraha CCCP 1991, pobedila na svim best vs best u hokeju sem na 3 - World Cup1995, OI1998 i OI2006, a od 1972 i Summit Series do sada imaju samo 1 poraz vise i to na World Cup1981. Sve ostalo su pobedili. Jasno je da su favoriti #1 i ovde.