February 16Feb 16 1 minute ago, SNARC said:Svabo frajer i po..kapa doleRus Jak ko konj, kako je izvukao onaj poslednji lift haos
February 16Feb 16 1 minute ago, arheolog1981 said:Rus Jak ko konj, kako je izvukao onaj poslednji lift haosSad vidim da je Rujo ipak..Japanac bi plakao sta god sa se desilo
February 16Feb 16 13 minutes ago, Lo Zingaro said:Valjda Gruzin dobija neku kintu sad da sredi malo zube.Ne zezaj, ima retko lepe zube
February 16Feb 16 2 minutes ago, Moonwalker said:Japanka kao palcica 146 santima. Da je Nikita nju imao za bacati umesto Minerve druga bi se pesma pevala 🤭
February 16Feb 16 Just now, arheolog1981 said:146 santima. Da je Nikita nju imao za bacati umesto Minerve druga bi se pesma pevala 🤭Bokte malo visa nego ja kad sam posla u skolu. Edited February 16Feb 16 by Moonwalker
February 16Feb 16 Japanka kao zvončica iz Petra Pana. Ovo finale podseća na onu Mad Tv parodiju kad Sigal baca Japance sa zgrade ne bi li ga naučili da leti. Vrteo je ovu malu kao hulahop. Meni se ne sviđa, ali svaka čast.
February 16Feb 16 Kod japanskog para velika razlika u godinama, zvončica 24 a crybaby 33. Znači sad je vreme da traži novog partnera za sledeći ciklus od 4 godine
February 16Feb 16 Zato oni i place, labudova pesma. Savrsen nacin da zaokruzi karijeru, olimpijskim zlatom.
February 16Feb 16 16 minutes ago, arheolog1981 said:146 santima. Da je Nikita nju imao za bacati umesto Minerve druga bi se pesma pevala 🤭Jos uvek bi je na ledu cekao da sleti
February 17Feb 17 9 hours ago, kralj said:Jao ovaj kuka pa kuka, bilo da je dobro ili naopako.8 hours ago, Tolaa said:Japanac usavršava ugly crying.Ne zezajte japanca. Ubedljivo najgraciozniji muski klizac u parovima. U svakom smislu nosi ovaj par. Sasvim zasluzeno, i kostimi i muzika su bili odlicni