February 17Feb 17 Nadam se da ce proci devojka iz Koreje, izuzetno elegantan nastup, divan pokret ima. Edited February 17Feb 17 by Stela
February 17Feb 17 21 minutes ago, Stela said:Nadam se da ce proci devojka iz Koreje, izuzetno elegantan nastup, divan pokret ima.Obe korejke su odlicne. Ova starija i bolja ima haljinicu uhhh
February 17Feb 17 16 minutes ago, Sandradjer said:Obe korejke su odlicne. Ova starija i bolja ima haljinicu uhhhMeni se svidja haljina prve takmicarke iz Koreje, a druge ne bas.
February 17Feb 17 Just now, arheolog1981 said:Kako pogreši Amerikanka... posle uspešnog triple axelA toliko samouvereno je krenula… Šteta.(Mama moja komentariše: “A što si ružna kad plačeš. Ajde, mila moja, ništa strašno. 🤣 )
February 17Feb 17 Just now, Boksi said:A toliko samouvereno je krenula… Šteta.(Mama moja komentariše: “A što si ružna kad plačeš. Ajde, mila moja, ništa strašno. 🤣 )11 poena manje od prve, stiže se to... em duplo više poena nosi free skating em više prostora za greške jer i traje duplo duže
February 17Feb 17 11 minutes ago, arheolog1981 said:Kako pogreši Amerikanka... posle uspešnog triple axelBas mi zao Madone. Imala bi sjajan nastup.Sagorevanje Edited February 17Feb 17 by Sandradjer