January 23Jan 23 Njena kuca je tamo i sigurno joj nista ne fali, ni para i podrske.Sledeca protivnica Puticeva koju su danas najstrasnije izvizdali nakon sto je pobedila domacu teniserku
January 24Jan 24 Sto kaze nas narod, ne da se usranom do potoka sticiSteta, delovalo je da ga je imao Spiciri ili kako vec na 3:1 u trecem, cak i posle ribrejka one dve brejk lopte za 4:2 ali nista, ode treci a sad ce ga verovatno rutinirati
January 24Jan 24 Bravo Spajsi, opet ima 3:1, strasne udarce igraju obojicaDa vidimo jel sad moze da ne poklekne pod pritiskomNe moze, uz pomoc mreze i nesigurnosti Spajsija posle toga pirgavi vraca brejk opet ekspresno Edited January 24Jan 24 by Zli Gli
January 24Jan 24 Nole lutkica u zelenom. Okice dosle do izrazaja . I patike su mu lepe. Rezultat u mecu sjajan
January 24Jan 24 Opravise ovi Botika a ja mislila predace.Meduza se povukla, verovatno zbog mentalnog zdravlja posto su je svi nakrpili zbog Sorane.Lepotica izjednacila na 1 1protiv zverke al je ova nastavila da dere u trecem.
January 24Jan 24 svasta. jel moguce da se povukla zbog one kritike na mrezi?! mislim da ne postoji labilniji profesionalni sportista od nje
January 24Jan 24 Just now, TS-CS said:svasta. jel moguce da se povukla zbog one kritike na mrezi?! mislim da ne postoji labilniji profesionalni sportista od njeNe zna se sta je razlog, to sam ja zakljucila @bags scusami Noklica uzuma i drugi set 💪
January 24Jan 24 Siner je izgleda nagrabusio jutros, em vruce em vlaga, a protivnik naspanovan.Skoro 4 sata su se ganjali u nehumanim uslovima. Sinerove bele zgoljave nogice su na momente toliko bile ukocene da su licile na stule.