January 24Jan 24 Wavcu kapa dole, 3.kolo GS sa 40+ to se nije desavalo jos od 70-tihispade on na kraju svajcarac sa najduzom karijerom zelim mu da na kraju sezone i ispracaju bude bar u top100,za razliku od Rodzera, Rafe i Andy-a kad su se oprastalia Cilke je jos mlad, ima vremena za njega ( : Edited January 24Jan 24 by TS-CS
January 24Jan 24 52 minutes ago, Arkadija said:Neko je u agencijskoj vesti napisao : "napravio sranje"?????Nije bilo daleko, malo sam dopunio...
January 24Jan 24 paul vs alcaraz osmina, vec ga je vise puta paul dobijao, ne lezi musinner jedino ako je povredjen da se oklizne o sheltona, ruuda ce dobiti i u kolicima, vazda luzer
January 25Jan 25 Tek sad vidim da Meda igra protiv svoje Nemezis Tačno bi pre izabrao da sam igra dubl protiv braće Brajan!
January 25Jan 25 au crni Medo .... sad ukljucihpa ovaj klinja se sprda s njimostade mlada nada Zveki u gornjoj divota
January 25Jan 25 34 minutes ago, Engineer said:Đovak sutra poslednji termin. Ako se nešto od ranijih otegne, igraće do kasno u noćNa RL u vecernjem terminu igra opet lepotica (kvalifikantkinja Inglis) protiv zverke ( @bags znamo vec ko je) i taj mec ne bi trebalo da potraje. Jedino ako publika uspe da iznervira Poljakinju pa se domaca igracica razgoropadi . Svakako ne bi trebalo da se otegne mec. Posle njih nastupaju Novak i Mensik, ako matori bude imao goriva u rezervoaru ima da se ceraju do zore Sinera su stavili na Margaret Cort.Dnevni termin krece sa dva dubla, pa singl Ribakina Mertens i onda, kad se svi izigraju, on i Darderi. Ako Darderija posluzi servis i Siner ga ne izbombarduje iz riterna mogao bi bar set da mu uzme. Igra dosta slajseve na bekend strani sto bi za Sinerove vec namucene štule moglo biti previse.Inace Italijani se bas loze na Sinera kao ranije Janko na Novaka.
January 25Jan 25 8 minutes ago, Serena said:Posle njih nastupaju Novak i Mensik, ako matori bude imao goriva u rezervoaru ima da se ceraju do zore Mislim da će mnogo kraće trajati
January 25Jan 25 11 minutes ago, Serena said: Posle njih nastupaju Novak i Mensik, ako matori bude imao goriva u rezervoaru ima da se ceraju do zore