January 22Jan 22 Sorana se zbog ovog vrlo hladno rukovala na mrezi sa meduzom, koja se bas uznemirila nakon toga.https://x.com/BloodBag222/status/2014286913755341170?s=20 Edited January 22Jan 22 by Serena
January 22Jan 22 Jako loše se ponaša Naomi, nakon toga glumi neku zbunjenost. Meni je razumljivo donekle ako neko stenje dok udara loptu, ali da se ti bodriš između servisa protivnice se uvek smatralo za nekorektno. U tenisu se ni ne aplaudira kad neko načini duplu servis grešku i slično.Vidim posle samo što nije zaplakala. Kasno...
January 22Jan 22 Ma da, ako je vec toliko fina mogla je da se izvini kad se Sorana pobunila za come on. Otelo mi se, izvini.Nasa Ana je znala da pesnici na duplu protivnice.
January 22Jan 22 3 hours ago, Serena said:Nasa Ana je znala da pesnici na duplu protivnice.Pogotovo kad je igrala protiv JJ
January 22Jan 22 52 minutes ago, Cash said:Pogotovo kad je igrala protiv JJ Mislim da joj je i Sarapova zamerala.
January 23Jan 23 Iva Jovic servira za set protiv Palcice 😍Mala je kao osica, napada sa svih strana. Paolini trazila MTO stomacne tegobe.Sa nulom do 6 2 💪 Edited January 23Jan 23 by Serena
January 23Jan 23 Iva dobila Paolini, sledeca antipaticna Putinceva.Novak sutra prvi mec u vecernjem,a Siner, branilac titule, drugi u dnevnom. Nekad smo se jako ljutili kad su Novaka stavljali u dnevni, a Fedju u vecernji
January 23Jan 23 bas su razvukli ovih prvih nekoliko kola, a sto i ne bi kad su tribine punena kraju ce debelo prebaciti brojku od milion posetilaca, sto je koliko RG i Vimbdon zajedno