January 20Jan 20 Author i sta su govorili stručnjaci? fonseka prvi pravi izazov za sinera? ne na ovom turniru
January 20Jan 20 17 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:Razlika o kojoj svi govore (pa i sam Novak)- nekada je stizao lopticu
January 20Jan 20 sprdajte se vi ali lepljiva zelena podloga odozgo je bila dosta zaebanija za njegova cuvena proklizavanja .,..laako mu je danas da izvodi vratolomije na ovim savrsenim terenima
January 20Jan 20 Kad se tek pojavio i poceo da proklizava, mnogo strucnjaka je govorilo da nece dugo potrajati. Da ce se povrediti gadno. Da ni on, a ni Nadal nece docekati 30. rodjendan na Touru. Po teniskim krugovima su ga nazivali Gumby, Ultron, Rubber, Yoga master i sl.20 godina FF i imamo najimpresivniji CV ikada sklopljen u tenisu, bilo muskom ili zenskom. A povrh svega - mnogi igraci rutinski klizaju, proklizavaju, spagiraju... Definitivno jedan od najvecih inovatora u ovom sportu ikada i verovatno - otac modernog tenisa. Za 20ak godina ce se o njemu tako pricati, cak i ako Sinner i/ili Alcaraz sruse njegove rekorde.
January 20Jan 20 Naravno. dugovecnost spada medju najvaznije kriterijume, tacnije odrzavanje u vrhu (ne mislim ovako kao Vavrinka, tako moze i Duci Lajovic da se vucara do 40-te)zato su mi recimo Tilden i Rozvel ispred Borga, pa i Samprasa, na nekoj mojoj all-time listi.. iako mnogi nikad nisu ni culi za njih, mada i bila su druga vremena... vrlo tesko za poreditisad vidim da je ovaj AO novakov 100. odigrani turnir posle 30. rodjendana. wowizvadicu posle brojke za big3 sa 30+, te dodati im Konorsa i Agasija koji su takodje dugo durali na top nivou
January 20Jan 20 Rosewall mozda i moze da bude ispred Borga, ali ne i Tilden. To je b&w era, kad se igralo totalno drugacije - u pantalonama i haljinama do zemlje, sve puseci tompuse u pauzama.
January 20Jan 20 Popular Post Sta je NIKE kreirao za Osaku a sta za Sinera Edited January 20Jan 20 by Serena
January 20Jan 20 Pa pogodili su ga 100/100. Na mom faksu devedesetih su svi iz juznog tirola imali slican stajling. Bukvalno vanzemaljci u Italiji.