January 26Jan 26 Mozda su se klinci dogovorili da puste dedu da uzme 25. i odsvira kraj Znam da vam WTA nije interesantan, ali da pomenem malu Ivu Jovic koja je danas pocistila Putincevu za 54min rezultat 60 61.Sledeca protivnica Sabalenka, sto ce verovatno biti kraj njene bajke na ovom AO. Edited January 26Jan 26 by Serena
January 26Jan 26 Opet lepotan na Novaka. Nezgodno je sto ce biti motivisan ali opet laksi matchup najvise zbog servisa.
January 26Jan 26 Ovaj Walkover je dobro dosao, taman da Nole dobro napuni baterije pred odlucujuce meceve.
January 26Jan 26 Protiv drugih Italijana je skoro uvek walkover.Mislim da su cak i ovi nasi nesrecnici Tipsa i Troicki vise pritiskali Novaka.
January 26Jan 26 4 minutes ago, bags said:Protiv drugih Italijana je skoro uvek walkover.Mislim da su cak i ovi nasi nesrecnici Tipsa i Troicki vise pritiskali Novaka.USO, Troicki u drugom kolu 2010. u pet setova i Tipsarević u QF 2011. godine - pakao od tenisa u prva dva seta (1:1). pre nego što je ovaj počeo da ima fizičke probleme i na kraju se povukao.
January 26Jan 26 Author 39 minutes ago, Ras said:USO, Troicki u drugom kolu 2010. u pet setova i Tipsarević u QF 2011. godine - pakao od tenisa u prva dva seta (1:1). pre nego što je ovaj počeo da ima fizičke probleme i na kraju se povukao.i djere je imao protiv novaka 2:0 na US openu 2023-e
January 26Jan 26 Plus ga pobedjivali skoro svi na manjim turnirima, a Sinner ima 50-0 protiv Italijana u poslednje 2-3 godine, mensecini...
January 26Jan 26 samaricanski je odtankovao onomad protiv troickog u umagu i krajinovica u beogradu dok su se ovi jos probijali na tour.mislim da je Filip i dalje najmladji igrac koji ga je dobio Keys ode kuci pevajuci. plasila se blamaze i ispadanja u 1.kolu kao branilac titule. ovako ok
January 26Jan 26 29 minutes ago, JohnnyD said:Selton ce uzeti Sineru bar 2 seta, mmwNe verujem. Nema on glavu za najvece rezultate. Moralo bi se poklopiti da Sinner ima grceve, los dan i ko zna sta jos.
January 26Jan 26 29 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:cenis 6-4, 6-4, 6-4?Uzece i Siner jedan set ako se Selton opusti