January 21Jan 21 42 minutes ago, TS-CS said:dobro se drzi hame, 1:1kisa pade kao narucena, taman kad je demon usao u zonuNema on glavu da dobije jedan ovakav meč, lud je kao konj. Šteta, jer igrački ima sve što je potrebno da oduva De Minora sa terena.
January 21Jan 21 Medjedovic se raspao totalno, i sve dublje se zakopava ovim histerisanjem nizu se neiznudjene greske jedna ta drugom. Mozda se sabere u cetvrtom.7 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:iskritikovase osaku samo tako. meni topAko sam dobro razumela kreacija je njena, inspiracija meduza, a na sesir je stavila leptira u znak secanja na onog koji joj je 2021. sleteo na nos i time predvideo osvajacicu turnira
January 21Jan 21 4 minutes ago, Serena said:Ako sam dobro razumela kreacija je njena, inspiracija meduza, a na sesir je stavila leptira u znak secanja na onog koji joj je 2021. sleteo na nos i time predvideo osvajacicu turnira Edited January 21Jan 21 by Lo Zingaro
January 21Jan 21 Fenomenalna je ova mala Iva Jović, greota što igra pod zastavom Amerike, mislim da su joj i otac i majka Leskovčani.Neverovatan talenat, gledaćemo je vrlo brzo u završnicama slemova.
January 22Jan 22 Nije ispala baš najinteligentnija, prvo se zaletela kao muva bez glave da udari loptu koju je već udarila, a onda je bila u potpuno neadekvatnom položaju da vrati eventualno uspešno prebačenu lopticu. Sreća njena što se njena protivnica upecala. Mada pitanje je da li je ovo hindrance, kakve veze ima što je na svojoj strani, pa uvek su igrači na svojoj strani kad je hindrance, protivnik je na potezu da udari lopticu.
January 22Jan 22 Prošao Vavrinka. Jel na istoj strani žreba kao Novak?Zamislite da napokon nema Sinera i Alkaraza u finalu i Novaka sačeka Vavrinka i opet ga pobedi xaxaxaxa. I to u onom šorcu 🤣
January 22Jan 22 Kad bi jos i Soranica eliminisala meduzu Wawin mec je trajao 4.5 sata i zavrsen TB u petom setu. Delovao je orilicno sveze i raspolozeno tokom intervjua.