January 1Jan 1 oddsjet48% Sinner40% Alcaraz8% Djokovic7% Zverev4% Fritz3% Medvedev33% Sabalenka18% Swiatek9% Rybakina8% Gauff6% Anisimova5% Osaka
January 1Jan 1 Mislim da je Gresnik puno veci favorit, od 8% u odnosu na Alkatraza - koji nije nikada ugledao SF Aussie Opena. Djokoviceve sanse za titulu su minimalne. B2B protiv Alcaraza&Sinnera, koji su zdravi je nemoguca misija. Cak da zamislimo scenario, gde ce ih neko ranije izbaciti - pa da se ide npr. preko Fritza i Zvereva i to bi mu bilo vraski tesko u ovim godinama. Bio bih zadovoljan da se dobro spremi i da dodje makar do QF. Time bi oborio 2 rekorda RFa: postao bi igrac sa najvise dobijenih meceva na AO i prvi igrac sa 3 GS turnira na kojima ima minimum 100 pobeda. Kod zena, rekao bih da je Sabalenka ozbiljan favorit, ali bih voleo da vidim i Swiatek u finalu. Njih dve bi bio pravi blockbuster.
January 2Jan 2 minimum polufinale. nije valjda da se pribojavamo Frica i kompanije?zanimljivo da mu je AO slem sa najmanje poluzavrsnica - 12Rodzer ih ima tri vise. zbog cega, izmedju ostalog, i dalje vodi po broju dobijenih meceva u Melburnuprotiv Sinera je ove sezone osnovni plan da se najzad uzme set, a za dalje cemo da vidimo ....
January 11Jan 11 nocas krecu kvalifikacije. od nasih tu su Lajovic, te Radivojevic i Kostovic.Duci i Lola su nosioci. pa da bar jedno prodje u main draw. @bags ako mogu da se odpinuju proslogodisnji slemovi. tnx
January 11Jan 11 Od naših ne očekujem ništa, devojke ne znam ni šta umeju i mogu, Duci igra rekreativno, ako uđe u glavni žreb, uzeće lepe parice. Novak, ko to zna, ne verujem da je u formi da igra turnir 250 serija, a kamoli ovo, ali živi bili pa videli. Nikad nisam verovala da ću napisati da sam presrećna što ovo prenosi eurosport.
January 11Jan 11 Ja od Novaka ocekujem da bar tu stotku osvoji.Obzirom da ce biti u zelenom mozda mu se sreca osmehne pa stigne i do druge nedelje.Siner ce biti u "starom zlatu"a Alkaraz se od Fererove kletve krije iza ć maskirne kombinacije
January 11Jan 11 Ne vidim kako Djokovic nece na AO doci makar do 1/4. Jedino da se povredi ili da je nespreman 100%. Tek u 1/8 finala ga ceka neko iz top20, a i sada ga je tesko pobediti u best-of-five, iako ima skoro 39 godina. Ali, dalje od QF je bolje da ne ide, ako nije fit. Moze da bude jako gadno brukanje pred kraj karijere, na njegovom najuspesnijem GS turniru.
January 14Jan 14 Author pisu neke novine da je novak prekinuo trening danas posle 12 minuta jer je imao bolove u predelu vrata.